TIL-spiller skulket trening

U21-landslagspiller Olav Råstad unnlot å møte på Tromsøs trening i går. Nå risikerer TIL-spilleren straff. Les siste nytt før helgas runde!

22-åringen har vært et fast innslag i den norske U21-troppen i år, men har ikke spilt de to siste kampene for Tromsø. Dagen etter at Tromsø hadde slått ut Stabæk av cupen dukket ikke Råstad opp på treninga.

Bladet Tromsø og Tromsø-ledelsen prøvde i hele går å få kontakt med Råstad uten å lykkes. I dag derimot har trener Terje Skarsfjord snakket med spilleren.

- Ja, jeg har snakket med ham, bekrefter Skarsfjord overfor Dagbladet.no.

Han vil ikke si noe mer om hvordan de vil forfølge saken.

- Det er ikke tatt noen avgjørelse, og dessuten er dette en personalsak som media ikke har noe med, sier Skarsfjord.

Tromsø har tatt treningsfri i dag.

- Er Råstad med i troppen på søndag?

- Det blir bestemt i morgen, sier Skarsfjord.

 • Dagbladet.no klarte ikke å få en kommentar av Råstad i ettermiddag.

  Siste nytt foran 16. tippeligarunde (avspark søndag kl. 18,00):

  Bryne - Brann


 • Bryne-debutant Dejan Pavlovic scoret to mål i cupseieren mot Molde og fortsetter på topp i 3-5-2-formasjonen til Reine Almqvist. Usikkert om Geir Atle Undheim er suspendert etter utvisningen onsdag. - Vi får beskjed seinere i dag fra fotballforbundet, sier Almqvist til Dagbladet.no. Usikre med skade: Medalen, Gallo, Jonsson, Medalen og Friberg.
 • Brann stiller trolig med samme lag som slo TIL søndag og klarte 0-0 i Bulgaria onsdag. Det betyr at Karadas og Ylönen fortsatt sliter benken. - Alle er friske og raske, og ingen er suspendert, sier Brann-assistent Tor Thodesen til Dagbladet.no.

  Bryne (siste kamp)

  Brann

  Moss - Molde


 • Moss tapte for 1. divisjonslaget Vålerenga, men vil ikke vrake mange spillere på grunn av det. - Vi er for dårlige foran begge mål og må jobbe med å få opp aggressiviteten, sier assistenttrener Per Morten Haugen til Dagbladet.no. Uaktuelle med skader: Opphaug og Ramberg og Svenning.
 • Molde ble slått ut av cupen onsdag, og trener Gunder Bengtsson vurderer å vrake deler av laget. - Det blir endringer, men jeg har ikke tatt ut laget ennå, sier svensken til Dagbladet.no. Langtidsskadd: Strande, Nilsen og Thorsteinsson.

  Moss

  Molde

  Odd Grenland - Lyn


 • Odd gikk videre i cupen, etter stjerneblemmen mot Glimt søndag. Trener Arne Sandstø stiller med samme lag som sist, dersom Sami Mahlios kneproblemer ikke blir for store. Sandstø er ikke redd for et nytt stortap. - Absolutt ikke. Det blir noe helt annet søndag, sier Sandstø til Dagbladet.no.
 • Lyn må fortsatt klare seg uten midtstopper Jacob Augustsson, mens Per Egil Swift er tilbake etter karantene. Sløste med sjansene mot Sogndal søndag.

  Odd Grenland

  Lyn

  Rosenborg - Bodø/Glimt


 • RBK har fem uavgjort og et tap på de siste seks kampene. Bent Inge Johnsen går inn som høyreback, mens Harald Brattbakk og Ørjan Berg spiller fra start.
 • Glimt sjokkerte med 5-0 borte mot Odd, men ble sendt ned på jorda av Viking i cupen onsdag. Tommy Bergersen var tilbake i cupen. Da erstattet Dybendahl Christian Berg (jernmangel) på midtbanen. Kaptein Stig Johansen er lyskeskadd.

  Rosenborg

  Bodø/Glimt

  Sogndal - Lillestrøm


 • Sogndal-trener Torbjørjn Glomnes har et spørsmålstegn: Filip Apelstav (ankelskadd). - Spiller han blir nok laget veldig likt det som var sist. Spiller han ikke må vi gjøre noen rokeringer i forsvaret, sier Glomnes til Dagbladet.no. Håvard Flo forlot onsdagens cupkamp med skade, men er klar igjen. Glomnes håper å ha Terje Skjeldestad med neste helg. Det betyr at Jørn Jamtfall trolig står sin siste Tippeliga-kamp på søndag.
 • LSK-trener Arne Erlandsen har fire strake seirer, men er bekymret foran Sogndal-kampen. - Dette blir en tøff kamp, vi er klar over det, sier Erlandsen til Dagbladet.no. Espen Haug er fortsatt skadd, mens keeper Emile Baron kan være tilbake søndag. - Emile er på bedringens vei, men jeg kan ikke si om han spiller, sier Erlandsen.

  Sogndal

  Lillestrøm

  Strømsgodset - Stabæk


 • Godset-trener Arne Dokken må klare seg uten Stefan Gislason som ble utvist i cupkampen, men har David Hanssen tilbake. Glenn Arne Hansen fortsetter som keeper. - Det blir naturlig endringer med Stefan ute, men jeg har ikke tatt ut noe lag ennå, sier Dokken til Dagbladet.no. Strømsgodset har sluppet inn 12 mål på to kamper mot Lillestrøm den siste uka. - Vi må bli bedre i det kollektive. Forsvaret skal ikke ha all skylda, sier Dokken.
 • Tommy Svindal Larsen fikk en muskelkrampe i cuptapet mot TIL og blir erstattet av Tobias Linderoth søndag. Ellers samme lag som mot Bryne, Thomas Finstad, Jon Knudsen og Inge André Olsen er fortsatt skadd. Stabæk-trener Gaute Larsen vil gjerne i serieledelse, men undervurderer ikke Godset. - De vil sikkert revansjere seg og vise at de ikke er så dårlig som resultatene i de to kampene mot LSK tilsier, sier Larsen til Dagbladet.no.

  Strømsgodset

  Stabæk

  Tromsø - Viking


 • Ole Andreas Nilsen forlot onsdagens cupkamp tidlig med skade. Terje Skarsfjord har i tillegg Jan Egil Brekke, Roger Lange og Morten Kræmer på skadelista.
 • Viking stiller trolig med samme lag som ga seier både mot Glimt i cupen og mot Moss søndag. Hangeland og Nygaard kom inn i cupen, og kjemper om en plass fra start nå.

  Tromsø

  Viking