Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TIL-spillere vil ha Nilsen tilbake som trener

Mistillit mot Normark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tromsø-trener Ivar Morten Normark sitter fortsatt, etter at TIL-styret i går utsatte trenerspørsmålet fram til et nytt styremøte avholdes i dag eller i morgen.

I mellomtida kan Normark lese i Bladet Tromsø at spillergruppa hans ønsker seg sportssjef Steinar Nilsen som ny trener.

Nilsen tok over i august i fjor, da Otto Ulseth hadde styrt laget til nedrykksplass.

Ingen attraktiv jobb

Seinere sa Nilsen nei til en fast trenerjobb. Han mente stillingen ikke er særlig attraktiv, fordi han «har lyst til å bo her i framtida».

Den tidligere Italia-proffen var en kjempesuksess på Alfheim i fjor høst. Han reddet klubbens plass i øverste divisjon og skapte sensasjon i Uefacupen.

Ifølge Bladet Tromsø vil flesteparten av spillerne ha Nilsen tilbake som trener. De er ikke bare kritiske til Normark, men også til assistenten Agnar Christensen.

Det er ikke sikkert TIL-stjernene blir hørt.

NY OG GAMMEL SJEF? Spillergruppa i TIL foretrekker Steinar Nilsen inn og Ivar Morten Normark ut. Her er sportssjefen og treneren på gårsdagens økt, mens styret ikke klarte å bestemme seg. Foto: Scanpix
NY OG GAMMEL SJEF? Spillergruppa i TIL foretrekker Steinar Nilsen inn og Ivar Morten Normark ut. Her er sportssjefen og treneren på gårsdagens økt, mens styret ikke klarte å bestemme seg. Foto: Scanpix Vis mer

- Det er styrets ansvar å ansette en trener, og det er også styrets ansvar å gjøre justeringer i forhold til det. Vi kan ikke arrangere noe allmøte med spillergruppen, det er ikke slik det fungerer, sier TIL-styreformann Tryge Myrvang i dagens VG.

Også TIL-supporterne er fristet av redningsmannen Nilsen.

- Steinar Nilsen er jo allerede her, og Terje Skarsfjord har vært med på å dra oss ut av sumpa før, sa Isberget-leder Petter Markussen til Dagbladet.no i går.

• Din kommentar: Kan Nilsen redde TIL på nytt?