Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TIL-styret trekker seg etter Nilsen-sparkingen

- Bakgrunnen er måten avviklingen av treneren ble håndtert på.

STYRET TREKKER SEG: Tromsø Ils representanter i TIL Holding AS trekker seg med umiddelbar virkning på grunn av måten trenerskiftet ble håndtert på. Her er styreleder Per Aronsen og daglig leder Ulf Johansen under pressekonferansen forrige uke.
Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix
STYRET TREKKER SEG: Tromsø Ils representanter i TIL Holding AS trekker seg med umiddelbar virkning på grunn av måten trenerskiftet ble håndtert på. Her er styreleder Per Aronsen og daglig leder Ulf Johansen under pressekonferansen forrige uke. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tromsø Ils representanter i TIL Holding AS trekker seg med umiddelbar virkning på grunn av måten trenerskiftet ble håndtert på.

I pressemelding som ble sendt ut mandag ettermiddag het det at TIL har stilt sine representanter i TIL Holding-styret til disposisjon. De tre er Bente Ødegaard, Kjetil Olsen og Trond Vidar Hansen.

- Vi informerer med dette om at vi med umiddelbar virkning trekker oss fra styret i TIL Holding AS. Bakgrunnen er måten avviklingen av arbeidsforholdet til klubbens hovedtrener ble håndtert på. Vi har derfor valgt å stille våre styreplasser til disposisjon, het det i pressemeldingen.

Sist uke fikk Steinar Nilsen sparken som trener for Tromsø Ils eliteserielag i fotball. Han ble midlertidig erstattet med Bård Flovik. Måten pressekonferansen ble gjennomført på i etterkant av sparingen ble kraftig kritisert av flere.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!