John Arne Riise:

Til sykehus etter bilulykke med datteren

John Arne Riise (39) og datteren ble sendt til sykehus etter trafikkulykke i Ålesund.

PÅ SYKEHUS: Tidligere fotballproff John Arne Riise havnet på sykehus etter en trafikkulykke. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
PÅ SYKEHUS: Tidligere fotballproff John Arne Riise havnet på sykehus etter en trafikkulykke. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Møre og Romsdal melder natt til onsdag på Twitter om en ulykke på innfartsveien til Ålesund. John Arne Riises manager, Erland Bakke, bekrefter overfor Dagbladet, at det var Riise og datteren Ariana (19) som var involvert i ulykken.

- Han kjørte sin datter Ariana hjem til Ålesund. Rett før ankomst var det en hindring i veibanen som medførte at John Arne Riise svingte raskt til venstre og kolliderte med autovernet, skrev Bakke i en epost til Dagbladet etter ulykken.

På sykehus

Han fortalte at den tidligere fotballstjerna og datteren ble fraktet til sykehus.

- Begge er fraktet til sykehus for rutinemessig kontroll, og har det etter forholdene bra. Planen var å kjøre tur/retur Tønsberg i løp av natten. Nå blir han liggende på sykehus til i morgen tidlig, skrev Bakke.

Onsdag morgen forteller manageren til Dagbladet at både far og datter er ute av sykehuset.

- De har reist hjem til Ariana. De har det bra. De er veldig takknemlige for innsatsen til politi, ambulanse og sykehus, som gjorde en formidabel jobb, skriver han i en tekstmelding.

- Ikke mistanke

Politiet i Møre og Romsdal bekrefter at det har vært en trafikkulykke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer