Uavgjort mellom Stabæk og Lillestrøm

Til sykehus på marerittbane: - Huff!

To drømmescoringer, men gressmatta får slakt.

SKADE: Tyrell Rusike måtte ut på båre. Foto: NTB scanpix
SKADE: Tyrell Rusike måtte ut på båre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Stabæk - Lillestrøm 1-1 (1-1)

Etter en ellers sjansefattig førsteomgang, tok kampen mellom Stabæk og Lillestrøm fyr minuttet før pause.

Først banket Thomas Lehne Olsen en corner rett i mål etter 45 minutter. Stabæk-spilleren som skulle dekke første stolpe forlot posisjonen sin, og ballen snek seg inn i det tomme rommet.

Men bare et lite minutt seinere sto det 1-1 på Nadderud.

Innbytter Emil Bohinen sendte ballen i bue over Lillestrøms forsvar, og ingen fulgte løpet til Franck Boli. Fjorårets toppscorer i Eliteserien vartet opp med en kunstscoring da han sendte ballen i mål med et brassespark.

UNGDOMS-UVANE: Stabæk-kaptein Andreas Hanche-Olsen flirer av Henning Berg, som i et tidligere intervju bruker ordet «ass» seks ganger i løpet av få sekunder. Video: Kristoffer Løkås. Reporter: Fredrik N. Filtvedt Vis mer

Slaktet banen

Til tross for to fine mål, var det lite tegn til fint spill på Nadderud mandag kveld. Baneforholdene var vanskelig, og det var tydelig at spillerne slet med å få til det de ønsket.

Ballen humpet på gresset, og deler av det grønne underlaget forsvant når spillerne sparket ballen.

- På denne banen må vi bare gjøre så godt vi kan, sa Stabæks målscorer, Boli, til Eurosport. Han fikk støtte av begge lags trenere. Både Henning Berg og Jørgen Lennartsson slaktet forholdene på Nadderud.

- Jeg synes vi spiller bra fotball i forhold til hva man kan gjøre på en slik bane, sa Lennartsson til kanalen.

Verst gikk det ut over Stabæks Tyrell Rusike som ble liggende på gresset etter et innlegg fra kanten.

- Ja, huff, det blir litt sånn når man spiller på en slik bane, sa Berg, som mente at det var baneforholdene som hadde ført til skaden. Rusike ble båret av banen på båre og seinere sendt til sykehus. Det er foreløpig usikkert hvor alvorlig skaden er, men Eurosport-journalist Jonas Bergh Johnsen mener det kan være snakk om et ankelbrudd:

Straffebom

Heller ikke andreomgang ble fylt med gnistrende fotball og store sjanser. Banen ble ikke bedre med tiden, og ingen av lagene klarte å spille seg fram til de aller største sjansene.

Lillestrøm kommer nok likevel til å føle at de burde vunnet denne kampen. For bare seks minutter etter sidebytte fikk Lehne Olsen sjansen fra straffemerket.

Steinar Strømnes handset i egen 16-meter, og dommeren pekte tidlig mot 11-meteren. Lehne Olsen hadde sjansen til å score sitt andre mål for kvelden, men straffen var for dårlig og Marcus Sandberg kastet seg riktig vei.

Med manglende sjanser resten av omgangen, endte også kampen uavgjort.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer