TIL-talent vurderer tilbud fra Belgia

Reiste til Standard Liege i dag.

(Dagbladet.no:) Den unge Tromsø-spilleren Ruben Yttergård Jenssen (18) reiste i formiddag til Belgia for å sjekke forholdene i Standard Liege.

Stortalentet skal være der i to dager, før han bestemmer seg for om han skal takke ja til tilbudet, skriver Tromsø på sin hjemmeside.

Yttergård Jenssen fikk et tilbud om lærlingkontrakt fra dem i fjor, men takket da nei. Nå har klubben oppgradert tilbudet til å gjelde en plass i A-stallen med proffkontrakt.

Standard Liege-direktør Pierre Francois sendte i vinter en e-post til TIL-spilleren og ba ham om å tenke gjennom saken på nytt.

- Vi reiser ned for å se hvordan de har det, og skal også se en kamp fredag kveld. Det er viktig for Ruben å utvikle seg videre som fotballspiller, og det kan han også gjøre i Standard Liege, sier pappa og spillerutvikler i Tromsø, Truls Jensen.

Klubben ligger på 3. plass i Jupiter League, men har hele ni poeng opp til serieleder Anderlecht.

Det har ikke lyktes Dagbladet.no å få tak i Ruben Yttergård Jenssen.

PÅ TUR TIL BELGIA: Ruben Yttergård Jenssen reiste i dag til Belgia for å snakke med ledelsen i Standard Liege. Foto: TERJE BENDIKSBY / SCANPIX
PÅ TUR TIL BELGIA: Ruben Yttergård Jenssen reiste i dag til Belgia for å snakke med ledelsen i Standard Liege. Foto: TERJE BENDIKSBY / SCANPIX Vis mer