TIL trives på toppen

Tromsø topper i Tippeligaen og mandag blir det folkefest hjemme på Alfheim når Rosenborg kommer på besøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NADDERUD (Dagbladet): - Jeg gleder meg sinnssykt, og tror vi skal gi Rosenborg en fight. Selv om vi har tappet oss fysisk i de fire første kampene, har vi nok krefter til å gi jernet når trønderne kommer til Tromsø, sier TIL-spissen Ole Martin Årst til Dagbladet.

I går scoret han igjen, slik han har for vane å gjøre på Nadderud.

- I fjor lagde jeg to mål på de siste fem minuttene, og sørget for 2- 2. I går lagde jeg det første målet like før pause. Det er skummelt å kalle Nadderud for lykkebane, men litt sant er det nok i det, sier Årst etter ettmålsseieren.

Godt strukturert

10 poeng på de fire første kampene forteller alt om årets TIL-lag. I går hadde laget flaks. Det hører også med for å kunne kjempe helt i toppen.

- Det er mange grunner til den fine sesongstarten. Vi er godt strukturert, spiller bra defensivt, har sterk fysikk, scorer mål og har den nødvendige flaksen for å vinne tette kamper, sier Årst på vei ut av Nadderud i går kveld.

Ledermålet i går kom etter pasning fra Lars Iver Strand. Like etter hvilen satte han selv inn kampens andre mål. Rett etterpå ble han byttet ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.