Til Vålerenga for 3 millioner

BODØ (Dagbladet): Dette er mannen som - sammen med Drillo - kan berge Vålerenga. KIL-keeper Ole Arvid Langnes er interessert, men har en høy prislapp. KIL har antydet tre millioner kroner.

I går var han nok engang solid sisteskanse for Kongsvinger, og slapp ingen baller forbi seg mot gamle lagkamerater i Glimt.

- Min agent Lars Petter Fosdahl har spurt om jeg kan være interessert i et klubbskifte. Jeg svarte ja.

Men jeg er under kontrakt, og tror KIL har priset meg til tre millioner. Kontrakten går ut neste høst, sier bodøværingen.

I flere sesonger var han benkesliter for Glimt. Det ble unge Langnes lut lei av, og foran 96-sesongen gikk han til KIL.

- Glimt går jeg ikke tilbake til, men VIF og andre klubber på det sentrale Østlandet kan være aktuelt. Jeg har imidlertid ikke hørt noe fra VIF sjøl.

Langnes er en av de beste og jevneste keeperne i Tippeligaen. 27-åringen skal jevnlig følges opp av landslagets keepertrener Erik Thorstvedt. Han savner mer blest rundt fotballen sin:

- Spiller du en middels kamp for Vålerenga, er du stjerne. Spiller du en middels kamp for KIL, er du og blir du ei grå mus.

Spilleragent Lars Petter Fosdahl sier til Dagbladet at Langnes fortsatt er aktuell for Vålerenga.

- Egil Drillo Olsen vil ganske sikkert ha et ord med i laget. Og når alt kommer til alt, spørs det om Vålerenga er villig til å betale det Kongsvinger forlanger. Men det kan skje noe i denne saken ganske snart, sier Fosdahl.

Ivar Morten Normark (35) kan bli Tippeligaens yngste trener. Den tidligere Glimt-spissen er en av de mest aktuelle kandidatene til å overta Nordlands stolthet.

- Jeg føler meg klar til å trene hvilket som helst tippeligalag, sier Normark, som nyter stor tillit i Glimts spillerstall. I helga var Normark, som trener Alta IF med suksess i 2. divisjon, i nye samtaler med Glimt.

Direktør Kjell Ove Johansen bekrefter at Normark er aktuell for jobben. Klubben jobber også med Per Brogeland (eks-LASK Linz), Jan Halvor Halvorsen (trener - Byåsen) og to andre personer.