Til vanlig: Brækhus sin fysiske trener. I kveld: Ringjente

- Kult å bli spurt, sier norgesmesteren i fitness.

 RINGJENTE:  Cecilia Brækhus fysiske trener Solveig Wilhelms (24) er i Frederikshavn for å se på Brækhus boksekamp mot Oxandia Castillo i kveld, men har nå fått en ny oppgave.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
RINGJENTE: Cecilia Brækhus fysiske trener Solveig Wilhelms (24) er i Frederikshavn for å se på Brækhus boksekamp mot Oxandia Castillo i kveld, men har nå fått en ny oppgave. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Følg kampen mellom Cecilia Brækhus og Oxandia Castillo live i vårt Boksestudio!

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Cecilia Brækhus fysiske trener Solveig Wilhelms (24) er i Frederikshavn for å se på Brækhus boksekamp mot Oxandia Castillo i kveld, men har nå fått en ny oppgave.

Hun skal nemlig være ringjente i kampene før Brækhus går i ringen. 

- Det var en av jentene som var blitt syke, så de spurte om jeg kunne steppe inn som ringjente, sier Wilhelms til Dagbladet.

- Jeg ga beskjed om at jeg ikke ville gå i kampen til Cecilia, i tilfelle hun ble distrahert. Det er jo henne jeg er her for å se, men det var kult å bli spurt, sier hun. 

Wilhelms har mye erfaring fra posering og konkurranser, ettersom hun flere ganger har vunnet NM i fitness, og hun har vunnet Arnold Classic. Det er en av verdens største konkurranser innen fitness og body building, og arrangeres hvert år av Arnold Schwarzenegger. 

- Jeg er vant til dette, og har fått en kort innføring i hva jeg skal gjøre, så jeg tror dette kommer til å gå veldig bra, sier hun før hun debuterer som ringjente. 

Wilhelms jobber som Brækhus fysiske trener når Brækhus er i Norge.

- Vi er helt i startfasen, men vi skal jobbe med å trene henne enda hurtighere og mer eksplosiv. Det er veldig spennende, sier hun.

Wilhelms forteller til Dagbladet at hun koste seg i ringen i Frederikshavn.

- Det var veldig moro, sier hun etter debuten som ringjente.