Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Til venstre: En MMA-utøver. Til høyre: Mannen som prøvde å rane henne»

En raner i Brasil skal ha fått et ublidt møte med MMA-utøver Polyana Viana.

DELTE BILDET: Presidenten i UFC, Dana White, la ut et todelt bilde av Viana og det som skal være raneren på sin Instagram-profil. Foto: Instagram
DELTE BILDET: Presidenten i UFC, Dana White, la ut et todelt bilde av Viana og det som skal være raneren på sin Instagram-profil. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han visste nok ikke hva han bega seg ut på, mannen som skal ha forsøkt å rane en kvinne i brasilianske Rio de Janeiro.

MMA-utøveren Polyana Viana hevder at hun ventet på en Uber da en mann kom bort til henne.

- Da han så at jeg så ham, satte han seg ved siden av meg, hevder Viana overfor MMAJunkie.

- Han spurte meg hva klokka var, jeg fortalte det, og jeg så at han ikke hadde planer om å dra, sier Viana, som forteller at mannen skal ha bedt om å få telefonen hennes.

- Han sa: «Gi meg telefonen. Ikke prøv deg på noe, for jeg er bevæpnet». Så tar han hånda over (en pistol journ.anm.), men jeg innså at den var for myk, sier Viana videre.

MMA-UTØVER: Polyana Viana (t.h.). Foto:  Joe Scarnici/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
MMA-UTØVER: Polyana Viana (t.h.). Foto: Joe Scarnici/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer

Reagerte

Det skal ha vist seg at den pistolliknende gjenstanden var laget av papp. Viana skal uansett ha reagert resolutt i situasjonen.

- Han var veldig nære meg, så jeg tenkte: «Hvis det er en pistol, vil han ikke ha tid til å trekke den». Så jeg reiste meg. Jeg slo to ganger og sparket. Han falt, og da holdt jeg ham i en rear naked choke. Deretter plasserte jeg ham på samme sted som vi tidligere satt og sa: «Nå venter vi på politiet», hevder Viana.

Mannen skal ha blitt så paff at han ikke gjorde motstand etterpå. Han hevdet at han bare hadde spurt om hvor mye klokka var.

Han skal også nylig ha blitt arrestert og løslatt i forbindelse med en annen sak.

Gikk viralt

Presidenten i UFC, Dana White, la ut et todelt bilde av Viana og det som skal være raneren på sin Instagram-profil med teksten:

«Til venstre er Polyana Viana, en av våre UFC-utøvere og til høyre er fyren som forsøkte å rane henne», skriver Dana White, etterfulgt av emneknaggen: «veldigdårligidé».

Etterpå gikk historien viralt. Et bildesøk viser også det som skal være Polyana Viana stå bak den blodige mannen med en rød T-skjorte og påskriften «UFC».

Polyana Viana har gått 12 MMA-kamper og har vunnet ti av dem.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!