Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

TIL vil hente spillere i Brasil

Nilsen møtte tidligere lagkamerat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Under onsdagens landskamp mellom Norge og Brasil møtte Tromsø-trener Steinar Nilsen brasilianske André Cruz i Oslo. De to spilte sammen i AC Milan.

Cruz, som har 48 landskamper for søramerikanerne, driver en fotballskole i Sco Paolo.

- André har kontakter i hele Brasil og også mange kontakter i Europa. Vi må se etter nye muligheter og hvor vi kan finne spillere som kan styrke oss, sier Nilsen til Nordlys.

TIL hadde en forferdelig vårsesong, og tidlig på sommeren fikk Ivar Morten Normark sparken som trener. På de tre siste kampene har nordlendingene tatt sju poeng, og de har nå klatret opp til en kvalikplass.

Lovet midler

Da Steinar Nilsen ble ansatt ble han lovet penger av klubben til spillerkjøp.

- Jeg vil ikke gå inn på de spekulasjonene der. Men det ligger i sakens natur at hvis vi skal satse tungt må vi handle spillere.Vi har aldri handlet så mye som vi har gjort denne sesongen. Vi har ikke noen ambisjoner om å redusere satsingen framover, sa TIL-direktør Bjørn Tore Markussen til Dagbladet.no.

Steinar Nilsen sier at han ikke bare er ute etter nye spillere, men også etter å lære.

GOD START: Steinar Nilsen fikk en god start i sitt trenercomeback i Tromsø, med seier mot HamKam. Foto: SCANPIX
GOD START: Steinar Nilsen fikk en god start i sitt trenercomeback i Tromsø, med seier mot HamKam. Foto: SCANPIX Vis mer

- Dette handler ikke bare om spillermarkedet. Vi kan lære av andre utenfor TIL, som André. Det handler om å trekke til seg impulser som gjør Tromsø til en bedre klubb, sier Nilsen til Nordlys.

Debatt

Hvordan tror du det går med Tromsø i høst?