TIL vil hjelpe Henning Berg

- Jævlig positivt, mener Steinar Nilsen om comeback-planene.

(Dagbladet.no): Sportslig leder i Tromsø, Steinar Nilsen, kløp seg i armen da han så på TV 2 at Henning Berg ville gjøre comeback i Tippeligaen, nesten to år etter hans siste opptreden.

NFF ga imidlertid beskjed om at det ble med tanken - men nå vil Nilsen mer enn gjerne bistå Lyn for å påvirke fotballforbundet til å omgjøre sin beslutning.

- Jeg jublet da jeg hørte det, og håpet at han kanskje kunne være aktuell mot oss til søndag. Jeg hjelper mer enn gjerne til med å levere en søknad sammen med Lyn for at Henning skal få spille. Dette er rett og slett jævlig positivt, sier Nilsen til Dagbladet.no med et smil.

Selv kunne ikke den tidligere Milan-proffen tenkt seg å vurdere et comeback.

- Jeg kjenner min egen begrensning. En ting er å være i militæret, noe helt annet er å være i krigen. Men jeg stiller mer enn gjerne opp og prater Henning inn på laget, lover han.

Sandefjord-trener Tor Thodesen møter Lyn allererde onsdag, og tror faktisk både Berg og Torgeir Bjarmann kunne kommet fra et Tippeliga-comeback med æren i behold.

- Som midtstopper går det an å kompensere med masse rutine. Om de hadde spilt, kunne de helt sikkert bidratt positivt, tror han.

EN KLIPPE: Henning Berg har hatt en høy stjerne blant fansen i alle klubbene han har spilt for, her i Rangers-drakt. Steinar Nilsen håper inderlig vi får se ham i Lyn-drakt også. Foto. REUTERS
EN KLIPPE: Henning Berg har hatt en høy stjerne blant fansen i alle klubbene han har spilt for, her i Rangers-drakt. Steinar Nilsen håper inderlig vi får se ham i Lyn-drakt også. Foto. REUTERS Vis mer
<B>LOJAL</B>: Torgeir Bjarmann ga alltid alt for Lillestrøm. Her mot VIFs Tobias Grahn i 2003.