Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tilbake da Barcelona gikk til finale

Caroline Graham Hansen var tilbake etter skade og spilte halvannen omgang da Barcelona slo Atlético Madrid 3-2 i semifinalen i den spanske supercupen.

KLAR FOR FINALE: Caroline Graham Hansen og Barcelona. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR FINALE: Caroline Graham Hansen og Barcelona. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Supercupen avvikles i Salamanca som en turnering mellom fire lag, og Barcelona er klar for søndagens finale mot Real Sociedad, som onsdag slo Levante 1-0.

Forrige sesongs seriemester Atlético Madrid sjokkåpnet mot den suverene serielederen da engelske Toni Duggan scoret i det 4. minutt, men mål av Patricia Guijarro og Lieke Martens vendte kampen før det var spilt en halvtime. Graham Hansen hadde assist på ledermålet.

Asisat Oshoala la på til 3-1 rett før pause, og dermed var mye gjort. Veronica Corral skapte ny spenning med sin redusering i det 62. minutt, men flere mål ble det ikke.

Graham Hansen, som hadde vært ute siden vinterpausen med en skade i foten, leverte sjanseskapende spill inntil hun ble byttet ut med Vicky Losada i det 67. minutt foran 7077 tilskuere i Salamanca.