TILBAKE I GODSET:  I et åpenhjertig intervju med Dagbladet på et hotell i Drammen forteller Marcus Pedersen om hvordan en karriere med både opp- og nedturer har påvirket ham. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TILBAKE I GODSET: I et åpenhjertig intervju med Dagbladet på et hotell i Drammen forteller Marcus Pedersen om hvordan en karriere med både opp- og nedturer har påvirket ham. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Tilbake etter fem turbulente år

Marcus Pedersen (25) har startet sin andre periode i Strømsgodset med braksuksess.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

DRAMMEN (Dagbladet): Det er fem år siden en brennhet Marcus Pedersen ble solgt for 12 millioner kroner fra Strømsgodset til nederlandske Vitesse, men etter returen fra Brann sist måned er det som om spissen aldri har vært borte. Tre kamper, fire mål - inkludert et avgjørende hat trick i lokaloppgjøret mot Mjøndalen - har gitt ham en drømmestart på sin andre periode i Drammen.

- Det har vært fantastisk moro. Det var litt absurd å score tre mot Mjøndalen. Det var jo ti Godset-supportere som kastet seg over meg etter scoringen på overtid. Det er de små gledene der som gjør at jeg elsker å drive med fotball, sier Pedersen til Dagbladet og gliser.

- Et snilt råskinn

På vei til lunsj etter Godsets fellesøkt en halvtime tidligere stopper trener Bjørn Petter Ingebretsen (48) opp ved hovedtribunen på Marienlyst. 48-åringen var assistent under Ronny Deila da Pedersen var i klubben fra vinteren 2009 til sommeren 2010. Og han var mannen som hentet angriperen tilbake fra Obos-liga-tilværelsen i sommer.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn