Nora Mørk er tilbake

Tilbake etter skademarerittet: - Satt langt inne

Nora Mørk innrømmer at veien tilbake etter skademarerittet har vært vanskelig. Nå står hun i en Champions League-finale - etter totalt åtte kneoperasjoner i karrieren.

Budapest, Ungarn 20190511.
Nora Mørk under kampen mellom Vipers og Györ. Györ vant 31-22.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Budapest, Ungarn 20190511. Nora Mørk under kampen mellom Vipers og Györ. Györ vant 31-22. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BUDAPEST (Dagbladet): Etter godt og vel et år ute med en kneskade, er Nora Mørk (28) endelig tilbake på håndballbanen. Lørdag kom hun på banen og markerte seg umiddelbart med en målgivende pasning og scoring mot Vipers.

Mørk gjorde comeback i april, etter godt over ett år og to operasjoner i kneet. Fortsatt er hun, ifølge trener Gabor Danyi, ikke helt 100 prosent. Men veldig snart. Men han bekreftet overfor Dagbladet at hun kommer til å spille en eller annen rolle i helgas Champions League-finale.

- Jeg hadde egentlig ikke trodd at jeg skulle få spille, flirer Mørk overfor Dagbladet.

- Det kjennes veldig godt å være tilbake. Jeg kan jo spille håndball, så det bør ikke være så overraskende at jeg klarer et innspill, sier Mørk.

- Jævlig tøft

Hun innrømmer at comebacket satt langt inne. Da Dagbladet møtte henne i Györ - byen hun snart flytter fra til fordel for Bucuresti - i fjor, la hun ikke skjul på at det var tungt.

Hun er nå oppe i totalt åtte kneoperasjoner i karrieren.

- Jeg skulle likt å se noen som sto i en Champions League-finale etter åtte operasjoner. Henne skulle jeg likt å møte. Det har vært jævlig tøft. Det har vært vanskelig å komme tilbake. Denne gangen satt det langt inne, sier Mørk til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer