Tilbake for første gang siden skrekksmellen

Gjensyn med Åråsen for Fevang i kveld.

MÜLLER-KNEET I ANSIKTET: Her får Geir Ludvig Fevang kneet til Heinz Müller i ansiktet, under en eliteseriekamp på Åråsen for to år siden. Foto: TV 2
MÜLLER-KNEET I ANSIKTET: Her får Geir Ludvig Fevang kneet til Heinz Müller i ansiktet, under en eliteseriekamp på Åråsen for to år siden. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||• Direkte klokka 19.35: Lillestrøm - Start

(Dagbladet.no) For to år siden forlot Geir Ludvig Fevang Åråsen på ei båre, med brudd i kinnbeinet og en kraftig hjernerystelse. I kveld er han tilbake for første gang siden sammenstøtet med Heinz Mülers kne.

Start-spilleren forteller at han ikke husker stort av det som skjedde junikvelden i 2007.

- Jeg husker svært lite av den kampen. Jeg tenker ikke så mye på det og er heller ikke bekymret, men jeg kommer sikkert til å bli minnet på det, sier han til klubbens hjemmeside.

OvertidssmellDuellen skjedde på overtid i 1-0-kampen. Müller tok ballen i fast grep, løftet det ene kneet slik keepere ofte gjør, og møtte Fevangs løp fra sida med å heve også det andre kneet.

Det så veldig stygt ut, og flere i Fotball-Norge gikk hardt ut mot den måten å beskytte seg på.

- Dette har ingenting med keeperteknikk å gjøre. Det venstre kneet har ingenting å gjøre så høyt oppe i lufta. Det er ikke en naturlig bevegelse og har ingen keeperfunksjon. Det høyre kneet derimot, bruker man på samme måte som når man hopper høyde. Det er vanlig at keepere går opp med det ene kneet for å beskytte seg, men slik Müller gjorde det, blir nesten som å beskytte seg med landminer, sa Ola By Rise.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer