Tilbake i førersetet

NADDERUD (Dagbladet): Stabæk- Rosenborg 0-2. Etter 58 minutter kom det Rosenborg har ventet på siden cupfinalen mot Brann 31. oktober: Ledelsen. Fra Ullevaal-festen til Bent Skammelsruds straffespark i går ettermiddag har trønderne jaget alle de obligatoriske kampene de har spilt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi har slitt uten å få mål, sier Bent Skammelsrud til Dagbladet. - Vi har spilt og spilt - og godt også - og sett motstanderen komme foran. Og etter første omgang mot Stabæk begynte jeg å lure på om det skulle skje igjen.

- Det var derfor jeg ble så glad etter straffemålet.

Det lyste av Skammelsrud da skuddet fra merket blåste inn til ledelse. Og: Det er lenge siden Rosenborg feiret et gitt blinkskudd på den måten. Men der har du det sjøl etter åtte strake ligagull i Norge:

Sulten til å vinne det niende.

- Hvis du ikke blir glad når du scorer, kan du like gjerne gi deg som fotballspiller, sier Bent Skammelsrud. - Denne seieren her ga oss det vi trenger - pusterom.

Uten motstand

I utgangspunktet møtte Rosenborg noe av det vanskeligste Tippeligaen har å by på i går ettermiddag. Stabæk borte. De tre siste sesongene har det til og med vist seg for vanskelig. Men plutselig var det lett og uten bekymringer. Og 12- 0 - jeg gjentar tolv-NULL - i målsjanser.

- Jeg er ikke bekymret for at vi ikke skal få motstand, sier Rosenborgs assistenttrener Ola By Rise. Det er mange måter å si det på. For sjøl på en middels dag slapp ikke trønderne til filla av muligheter for de andre. Hvilket er et tankekors.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer