Patrice Evra er klar for West Ham

Tilbake i Premier League etter voldsepisode

West Ham har signert tidligere Manchester United-spiller Patrice Evra. Venstrebacken blir i London-klubben ut sesongen.

COMEBACK: Patrice Evra gjør comeback i Premier League. 36-åringen spilte for Manchester United i åtte år. Foto: Peter Byrne / Pa Photos / NTB Scanpix
COMEBACK: Patrice Evra gjør comeback i Premier League. 36-åringen spilte for Manchester United i åtte år. Foto: Peter Byrne / Pa Photos / NTB ScanpixVis mer

Den rutinerte franskmannen var sist i franske Marseille, men han terminerte kontrakten med klubben i november etter en stygg episode som gjorde det umulig å fortsette i klubben.

Under oppvarmingen til en europaligakamp kom flere Marseille-supportere med hets mot Evra. 36-åringen oppfordret først hetserne til å komme ned fra tribunen, før han plutselig sparket en av dem i hodet med et karatespark.

Franskmannen startet i utgangspunktet på benken i kampen, men fikk rødt kort før avspark.

Nå har West Ham tatt sjansen og signert ham på en korttidskontrakt som strekker seg ut juni 2018. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

– Jeg er veldig glad for å være en «Hammer», og å være tilbake i Premier League. Jeg elsker dette spillet, sier Evra karakteristisk til London-klubbens hjemmeside.

West Ham ligger på 12.-plass i Premier League med 27 poeng.

NTB