Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tilbake i varmen

Dagen etter at han ble vraket på landslaget, spilte Tore André Flo fra start for Sunderland. Men han virket rusten og ble tatt av etter 52 minutter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): Det er ikke slik man snur manglende tillit og vi-ønsker-å-selge-deg til fast plass på laget.

Fra mange scoringer med Sunderlands reserver rykket Tore André Flo opp fra å være hjemmesitter (serieåpningen mot Nottingham lørdag) til en plass i førsteelleveren i går kveld. Det handlet om ligacupens første runde. Men han fikk det ikke til - det beste han gjorde var å forsvare med sin høyde og hodestyrke på defensive dødballer.

Offensivt virket han rusten.

Og det er naturlig for en kar som for ikke så altfor lenge siden fikk utdelt drakt nummer 29 av manager Mick McCarthy. Det lukter ikke framtid av det. Og etter det Dagbladet erfarer, er nå prisen Sunderland ønsker for salg droppet fra fire millioner pund (ca. 48 millioner) til det halve.

Uten at kjøpelystne klubber river ned dørene på Stadium of Light.

Tore André Flo så ut til å dra litt på det ene beinet da han ble byttet ut rett etter pause. Han kan ha pådratt seg en liten strekk bak i det ene låret. Og hvis så er tilfelle, gjør ikke det situasjonen bedre.

Når alt handler om å komme tilbake til regelmessig matchspill.

Sunderlands problemer - manager McCarthy hadde null seirer og 10 strake tap i veska da han dro til Mansfield - underbygges av følgende:

Det var hjemmelaget som scoret Sunderlands mål. Og da Sunderland endelig klarte å lure en keeper, lurte de Mart Poom.

Sin egen.

Til 1- 1 to minutter før slutt.

Men sjølmålscorer Kevin Kyle ble målkåt etter det. Og tre minutter på overtid fikset han seiersmålet. Og slik gikk Sunderland til andre runde.

Hvor Flo er på vei, vet ingen.