Tilbake  ... med egen trener og egen manager

Runar Normann (27) har tatt mange beslutninger han har angret på. Derfor har han engasjert både personlig trener og egen manager når han nå satser i Tromsø.

TROMSØ/OSLO (Dagbladet): Den tidligere Lillestrøm-, Coventry-, Brann- og Vålerenga-spilleren har nemlig fått sin personlige trener Aslak Salkjelsvik til å flytte opp sammen med ham til Tromsø.

Salkjelsvik skal hjelpe Normann med restitusjon, massasje og uttøyning, samt sørge for at han får i seg riktig og rikelig med mat.

-  Jeg skal også følge treningene hans med TIL, og legge inn ekstratreninger, forklarer Salkjelsvik.

Alle fullmakter

I tillegg følges Normann svært tett opp av Hans Sletten, en mann Normann og Salkjelsvik ikke omtaler som agent, men manager. Han forhandler og tar alle beslutningene rundt det lille teamet.

-  Hans har fått fullmakt til å ta alle beslutninger for meg, jeg konsentrerer meg bare om å spille fotball. Har tatt så mange dårlige beslutninger selv som jeg har angret på, så jeg kan like godt prøve dette, sier Normann.

Det var Sletten som bestemte at han i første omgang bare skal spille tre måneder for TIL, selv om han var forespeilet en avtale på 18 måneder.

-  Jeg stoler på at Hans gjør det som er til det beste for meg, sier TIL-spilleren.

Sjeldent

Både spilleren og hans personlige trener innrømmer at opplegget er noe spesielt.

-  Det er nok ikke mange spillere i Norge som har hatt noe liknende, mener Salkjelsvik.

-  Men jeg tror det må til for at jeg skal lykkes. Det er dessuten snakk om to gode venner av meg som jeg stoler hundre prosent på som hjelper meg, ikke bare en agent man har kontakt med nå og da, sier Normann.

Salkjelsvik har ikke noen betenkeligheter med å forlate sitt eget liv i Oslo for å hjelpe Normann til å bli en enda bedre spiller i Tromsø.

-  Jeg ser det slik at jeg spiller en god pasning til en god venn, jeg tror han ville gjort det samme for meg. Vi hjelper ham til å ta vare på og videreutvikle det vanvittige talentet han besitter, sier den personlige treneren.

Det er han som har jobbet steinhardt med Normann i Oslo siden 16. mai, for å få ham tilbake i toppen av norsk fotball etter åtte måneder helt på sidelinjen.

DELEGERER: - Jeg har tatt mange beslutninger jeg har angret på, sier Runar Normann. Derfor har han overlatt alle avgjørelser til en egen manager for å få fart på karrieren igjen.
FLYTTER ETTER: Aslak Salkjelsvik tar med seg hunden og flytter etter Runar Normann til Tromsø for å fortsette som hans personlige trener.