Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tilbake på isen etter virussjukdom

4.august i år ble Vålerenga-backen Anders Myrvold sjuk. Et virus på magen gjorde at han gikk ned ni kilo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Jeg lå i senga og skalv. På det meste hadde jeg 40 i feber. Vekta sank til 83 kg, sier Anders Myrvold (31) til Dagbladet.

Spist seg opp

Etter halvannen uke var han på beina igjen, men måtte snart ta en ny pause.


- Batteriene var tomme. Nå har jeg spist meg opp igjen. Matchvekta mi er 91 kg. Nå er jeg oppe i 92, sier Myrvold, som tidligere i år signerte kontrakt med Vålerenga for resten av karriéren.

- Spillesugen

For å få nok mengdetrening, er han på is med talentene på Wang Toppidrett klokka åtte om morgenen. På ettermiddagene er det trening med Vålerenga.


- Hockeypunch som jeg er, begynner jeg å bli sugen på å spille igjen. Torsdag er jeg klar, sier Myrvold foran come-backet mot Frisk Asker på Jordal Amfi.

- Veldig viktig

TILBAKE ETTER SJUKDOM: VIF-backen Anders Myrvold slet med et virus og gikk ned ni kilo, men nå er han tilbake på isen igjen. Foto: STIAN LYBERG SOLUM/SCANPIX
TILBAKE ETTER SJUKDOM: VIF-backen Anders Myrvold slet med et virus og gikk ned ni kilo, men nå er han tilbake på isen igjen. Foto: STIAN LYBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

Markedsdirektør Jan Tore Kjær, som tegnet langtidskontrakten med Myrvold, sier til Dagbladet at landslagsbacken er en veldig viktig spiller for laget.

- I utgangspunktet er Anders Norges beste back. På grunn av viruset, har han fått trent litt dårlig. Skal vi ta ei ny «bøtte», er vi avhengige av å ha med alle. Vi trenger en Anders i form, sier Jan Tore Kjær.

Si din mening:

•Hva synes du om UPC-ligaen så langt i år?