Tilbake på jobb: - Gruet meg

For første gang på over ett år var Bjørn Einar Romøren tilbake i hoppmiljøet tirsdag. Om en måned er han tilbake i jobben i Norges Skiforbund.

TILBAKE: Bjørn Einar Romøren var tirsdag tilbake i hoppmiljøet. 
Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
TILBAKE: Bjørn Einar Romøren var tirsdag tilbake i hoppmiljøet. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER/OSLO (Dagbladet): Sommeren 2019 fikk tidligere verdensrekordholder Bjørn Einar Romøren marerittbeskjeden. Han hadde fått sykdommen Ewing Sarkom. En alvorlig kreftform i beinet.

Deretter ventet en knallhard cellekur. I vår ble han erklært kreftfri, og tirsdag var Romøren tilbake i hoppmiljøet under samling i Lysgårdsbakkene på Lillehammer.

- Det var kjempehyggelig å komme opp hit og det er trivelig å møte gamle venner og de jeg jobber sammen med. Jeg har såvidt fått sagt hei til halvparten av dem, sier en blid Romøren til Dagbladet.

Tilbake på jobb

39-åringen er etter sine egne ord bare på «utlån» under samlingen på Lillehammer. For samtidig som han kjempet for livet mot kreften, ble den tidligere storhopperen far. Nå har Romøren bare en snau måned igjen av pappapermen.

- Det er jo sånn at vi har verdens beste pappaperm-system i Norge, men det er ikke sånn at du kan fortsette pappaperm i det uendelige dessverre. Det kan det hende sjefen min synes hadde vært litt lumpent gjort, sier Romøren som er spent før han skal begynne i jobben som markedssjef i skiforbundet igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer