Neymar tilbake på PSG-trening

Tilbake på PSG-feltet

Superstjernen Neymar linkes stadig bort fra Paris Saint-Germain og har uteblitt fra klubbens treningsfelt i en uke. Mandag var han tilbake.

TILBAKE: Neymar var tilbake på PSG-trening mandag. Her følger han med på en ungdomsturnering i Brasil to dager i forveien. Foto: Andre Penner / AP / NTB scanpix
TILBAKE: Neymar var tilbake på PSG-trening mandag. Her følger han med på en ungdomsturnering i Brasil to dager i forveien. Foto: Andre Penner / AP / NTB scanpixVis mer

PSG startet sesongoppkjøringen for en uke siden, men det var uten den brasilianske angriperen. Det satt ytterligere fart på ryktene om at karrieren i den franske hovedstadsklubben kan være over.

Neymar har hevdet at han hadde en avtale med klubben om å bli i Brasil for å støtte sin egen stiftelse, men klubben meldte på sin side at de ville ta affære ettersom 27-åringen ikke dukket opp på treningsfeltet.

Mandag var den brasilianske angriperen omsider tilbake. Det melder franske medier.

Neymar synes å være bestemt på at han ønsker en retur til Barcelona. Lørdag postet han en video av seg selv på Instagram der han var iført Barcelona-drakt, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Han sa også nylig at hans beste fotballminne var å slå PSG med Barcelona. I åttedelsfinalen i mesterligaen i 2017 lå Barcelona under med 0-4 fra første oppgjør, men snudde det og gikk videre med 6-5 sammenlagt.