Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tilbake på vinnersporet

Det var lite som minnet om mestertakter fra Liverpool i 2-0-seieren mot Aston Villa i Premier League søndag. Ørjan Nyland var vraket i Villas startoppstilling.

VANT: Liverpool slo tilbake mot Aston Villa. Foto: Shaun Botterill / Pool via REUTERS
VANT: Liverpool slo tilbake mot Aston Villa. Foto: Shaun Botterill / Pool via REUTERS Vis mer

Villa måtte stå æresvakt for Liverpool i seriemesterens første kamp på Anfield etter at seriegullet ble sikret, men bunnlaget hadde ingen planer om å gi hjemmelaget lett reise til poengene. Liverpool ble sluppet til lite sjanser.

Men med et øyeblikks magi viste Liverpool hvorfor de er seriemestere, da Sadio Mané avsluttet et nydelig angrep bak veteranen Pepe Reina i Villa-buret.

Etter å ha fått tillit mellom stengene etter koronapausen måtte Ørjan Nyland se søndagens kamp fra benken. I stedet var det tidligere Liverpool-keeper Reina som startet i mål for bortelaget.

- Jeg følte vi trengte litt mer erfaring. Ørjan har gjort det OK, vi har bare sluppet inn fire mål, og de har ikke vært hans feil. Han har bare gjort noen feil som kunne vært kostbare, sa Villa-trener Dean Smith før kampen om avgjørelsen.

Keeperbyttet var ikke nok til å unngå tap, for rett før slutt sikret Curtis Jones 2-0 til Liverpool. Villa står igjen med 27 poeng, poenget bak Watford på sikker plass på tabellen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!