Tilbake til Start for Knutsen

TJØLLING (Dagbladet): Morten Knutsen hadde ikke noe valg. For å få spille toppfotball måtte han bort fra RBK. I går gjorde han comeback for Start.

- Jeg kan egentlig ikke se noen ulemper med å ta et leieopphold i Start fram til august. For meg er det bedre å få spille mye, enn å være 13.- 14. valg i Rosenborg, sier Morten Knutsen til Dagbladet.

Nils Arne Eggen vegret seg rett nok for å slippe den raske venstrekanten. Men til slutt, etter Knutsens eget initiativ, lot Eggen ham slippe.

I hælene

- Jeg vil ikke klage på noe i RBK. Det er der jeg helst vil være. Og i vinter har jeg spilt mye. Jeg følte likevel at jeg var et 13.- 14. valg.

- Det må sikkert være lettere for deg å prestere i Start enn i RBK?

- Du mener når jeg spiller med Nils Arne i hælene i Abrahallen, smiler han ironisk,

- Nei, ikke skriv det da. Nei, jeg har aldri følt så stort press i RBK. Jeg hadde en vanskelig sesong i fjor med skader. Men nå trenger jeg spilletid.

For det lyste virkelig fotballglede ut av øynene på Knutsen under kampen i går. Leiesoldaten var den drivende offensive kraften i Start.

Full stall

En rekke gode Knutsen-innlegg ble som oftest sløst vekk av tamme Start-spisser. Spesielt ille var to av bommene til nyinnkjøpte Ricardas Beniusis. De to angrepskameratene bør snarest ta seg en prat. Starts fremmedlegion trenger samkjøring.

- Jeg har bare vært med på to treninger, og flere av spillerne har jeg så vidt hilst på. Jeg vet nesten ikke hvem jeg skal snakke norsk eller engelsk til, ler Knutsen.

Start-trener Jan Halvor Halvorsen hadde et annet problem i går.

- For første gang i vinter hadde jeg full stall. Det var så gøy at jeg like godt bytta hele laget i andre omgang, ler Halvorsen.

HJEMME: Morten Knutsen er tilbake i Start på utlån fra Rosenborg. Flere gode innlegg ble sløst bort av tamme Start-spisser i går.