Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tilbakeviser at Guardiola møtte United. Dette er grunnen til at han ikke har skrevet under for City

«Hvorfor skulle United møte den neste City-manageren?»

VALGET KLART: Pep Guardiola skal være enig med Manchester City, noe som vil bli offentliggjort så fort City og Bayern ikke lenger kan møtes i Champions League. Foto: NTB Scanpix
VALGET KLART: Pep Guardiola skal være enig med Manchester City, noe som vil bli offentliggjort så fort City og Bayern ikke lenger kan møtes i Champions League. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I går meldte den franske storavisa L'Equipe at Pep Guardiola møtte representanter for Manchester United i forrige uke. Det var den franske journalisten Thierry Marchand som hevdet møtet fant sted i Paris, nærmere bestemt Hotel Bristol.

Det var mange som stilte seg uforstående til denne informasjonen, da Pep Guardiola lenge har vært linket til Uniteds erkerival Manchester City.

De siste opplysningene om et møte mellom Guardiola og de røde tilbakevises imidlertid i dag.

«Når det gjelder Pep og United. Det er feil at de har møttes i Paris. Som en venn nettopp fortalte meg, hvorfor skulle United møte den neste City-manageren?» skriver den anerkjente journalisten Guillem Balague på Twitter.

Det er først og fremst én ting som gjør at Guardiola ikke har skrevet under kontrakten, ifølge Balague.

«Så det er ikke sant at Pep møtte United. Han har blitt enig med City, men har ikke signert kontrakten ennå. Det vil skje når Bayern og City ikke lenger kan møtes i Champions League», skriver Balague videre.

Både Bayern München og Manchester City er i åttedelsfinalen, hvor Bayern møter Juventus og City møter Dynamo Kiev. Guardiola vil altså ikke risikere å lede Bayern mot sin framtidige klubb i løpet av turneringen.

Lokalavisa Manchester Evening News hevder også at det påståtte møtet mellom Guardiola og United ikke har rot i virkeligheten. De skriver at Manchester United selv har bekreftet dette.

Guardiola forlater uansett Bayern München etter inneværende sesong. Da tar Carlo Ancelotti over roret.

LES OGSÅ: Derfor bør Pep Guardiola ta over Manchester City.

 

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media