Tilbakeviser Twitter-påstander

Etter at han fjernet Manchester United fra sin Twitter-beskrivelse.

- STEMMER IKKE: Wayne Rooney tilbakeviser ryktene som oppsto etter at han fjernet Manchester United fra sin Twitter-beskrivelse. Foto: AFP / ANDREW YATES
- STEMMER IKKE: Wayne Rooney tilbakeviser ryktene som oppsto etter at han fjernet Manchester United fra sin Twitter-beskrivelse. Foto: AFP / ANDREW YATESVis mer

Wayne Rooney tilbakeviser at han fjernet Manchester United fra sin Twitter-profil som et tegn på at han vil bort fra storklubben.

Engelske medier har de siste dagene meldt at Rooney skal ha et ønske om å forlate Old Trafford. Ifølge rapportene skal han være misfornøyd med å ha fått en mindre rolle i United i siste halvdel av sesongen.

Rykteflommen tiltok ekstra mye etter at det ble gjort et poeng av at Rooney hadde erstattet navnet til Manchester United på sin Twitter-profil med «utøver».

Selv slår 27-åringen fast at dette ikke betyr at han ønsker seg bort fra klubben.

- Det er blitt skrevet mye søppel om at jeg har endret Twitter-profilen min og at jeg har slettet Manchester United fra den. Det stemmer ikke, uansett hva avisene skriver. Sannheten er at klubbnavnet aldri sto der, sier Rooney i en uttalelse på eget nettsted.

- Det som skjedde var jeg ble spurt av Nike til å legge på «@nikeuk», slik mange andre idrettsfolk har gjort for sine sponsorer. Ingen har nevnt det med ett ord. Den endringen skjede for tre uker siden, men folk snakker som om det ble gjort i går.

Det er ikke første gang det stormer rundt Rooneys framtid i United. I 2010 leverte han en overgangssøknad, men ombestemte seg etter kort tid. Den gang skrev han under en ny femårskontrakt.

Rooney har spilt for Manchester United siden 2004. Neste sesong blir han gjenforent med David Moyes om han blir i klubben. Everton-manageren tar over etter Alex Ferguson fra 1. juli.

(NTB)