Tilbud om høyere lønn til Rune Lange

Tromsø-spiller Rune Lange er igjen aktuell for Coventry. Presidentenen i den engelske toppklubben tilbyr TIL-spissen økt ukelønn, og en overgang kan bli klar i løpet av få dager.


GÅR HAN? Rune Lange kan bli Englands-proff hvis han godtar lønnsforhøyelsen Coventry nå tilbyr ham.

På et møte i Oslo i kveld, ble Tromsø og Coventry enige om å øke Tromsø-spissens ukelønn ved en eventuell overgang til den engelske klubben.

Tromsø fotballklubbs leder Gunnar Wilhelmsen, var fornøyd etter møtet med Coventry-president Bryan Richardson.

- Det er bedre enn det Rune fikk tilbud om da han var i kontraktsforhandlinger i England for et par uker siden. Det er rimelig greit det som ligger her, sier Wilhelmsen til Dagbladet :på nettet.

Om ukelønna er høy nok for Lange, vil tiden vise. Wilhelmsen vil ikke engang antyde noe svar.

- Det må du spørre Rune om. Dette er det beste jeg får til. Hvis Rune velger å si at det ikke er greit nok, får vi en god spiller til neste år og blir et enda bedre lag. Jeg har gjort hva jeg har kunnet overfor Rune. Uansett hva han velger, er det med full støtte fra klubbledelsen, sier TIL-lederen.

Misfornøyd

Tromsø og Coventry har snakket sammen flere ganger etter at avtalen om Lange gikk i vasken for rundt to uker siden. Overgangssummen på 43 millioner ble godkjent både av TIL og Coventry, men Rune Lange var misfornøyd med det personlige tillegget, og klubbene avbrøt samtalene.

Det eneste formålet med kveldens samtaler var å få høynet Langes personlige tillegg. Ingen andre punkter i en eventuell avtale ble rørt.

- Vi har sittet i møte i tre og en halv time. Jeg og Bryan Richardson. På Royal Christiania, sier Wilhelmsen, som regner med at en avgjørelse blir tatt i løpet av uka. Den første telefonen til Rune Lange tar han i kveld.