Tilbudt 125 millioner for Flo

Tore André Flo er frustrert etter at Chelsea-manager Gianluca Vialli har avslått et nytt tilbud for ham. Italienske Parma var villig til å betale 10 millioner pund (125 millioner kroner) for nordmannen.

- Jeg selger ham ikke. Flo er denne klubbens fremtid, sier Vialli til den engelske avisa the Mirror.

Flo har ikke spilt fra start i denne sesongen. Han er holdt utenfor av Pierluigi Casiraghi, som ble kjøpt for fem milloner pund, selv om italieneren har til gode å score i Chelsea-drakt.

I de fleste kamper har nordmannen fått noen minutter som innbytter, i helgen fikk han ikke det engang. Da er det lett å bli oppgitt når den ene store klubben etter den andre byr store penger for ham.

Parma skal ha budt ti millioner pund, mens Nottingham Forest-manager Dave Bassett fikk klar beskjed da han foreslo en byttehandel med Pierre van Hooijdonk for Flo.

- Ken Bates ba meg hoppe i havet, sier Bassett.

- Vi har fått flere enn tre konkrete tilbud, men jeg slipper ikke Flo. Han er Chelseas framtid de neste seks-sju årene, og vi kan ikke ha suksess om vi ikke har 20 til 22 veldig gode spillere. Sesongen er lang, og vi skal spille mange kamper, sier Vialli til The Mirror.

- Han må bite tennene sammen og være tålmodig. Klubben og tilhengerne elsker ham. Og det gjør manageren også.

(NTB)