- Tilbudt annen klubb

Italiensk avis serverer nye opplysninger om Jens Petter Hauge (21). Den norske landslagsspilleren skal være tilbudt Udinese i en storhandel.

SLITER: Jens Petter Hauge. Foto: NTB
SLITER: Jens Petter Hauge. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

AC Milan-spiller Jens Petter Hauge er blant navnene som figurerer på førstesida av La Gazzetta dello Sport 1. mai. Den italienske storavisa mener å vite at noe er på gang rundt nordmannen.

Budskapet i artikkelen er at AC Milan ønsker seg Udinese-spiller Rodrigo De Paul (26). Prisen er angivelig 40 millioner euro - eller 400 millioner kroner. Men for å slippe å betale så mye, tilbyr AC Milan Hauge i retur.

Også Daniel Maldini, Tommaso Pobega og Marco Brescianini er blant spillerne klubben angivelig er villig til å gi fra seg i handelen med De Paul, som kan spille midtbane og kant.

Nyheten har spredt seg som ild i tørt gress på Milan-forumene lørdag. Juventus og Inter er andre klubber som skal ha vist interesse for argentineren De Paul.

Det har lenge ligget i kortene at ikke alt er som det skal for Hauge i AC Milan. Agent Atta Aneke skriver følgende i en tekstmelding til Dagbladet:

«Han jobber på og tar de sjansene han får. Har egentlig ikke lyst til å kommentere situasjonen akkurat nå.»

Det hele framstår som et lite mysterium. Den tidligere Bodø/Glimt-spilleren har scoret åtte mål for giganten fra San Siro denne sesongen. Han startet bra, ikke minst i Europa League. Men så ble han vraket til sluttspillet av turneringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer