- Tilbyr Di Canio 100 mill. kroner

Manchester United er på spissjakt, og ifølge ei engelsk avis har Alex Ferguson tilbudt Paolo Di Canio drømmelønn på Old Trafford.

Også forrige sesong fikk ryktene om at den italienske West Ham-spissen skulle til Manchester. Til slutt gikk handelen i vasken, og manager Alex Ferguson kjøpte i stedet Diego Forlan fra argentinske Indepente.

Forlan her nettet én gang på straffe, og med Ole Gunnar Solskjær og Ruud van Nistelrooy halvskadd har United-styret gitt grønt lys for et nytt spisskjøp når overgangsvinduet åpner i januar.

Daily Express skriver i dag at Di Canio allerede har et tilbud på bordet fra Manchester United. Kontrakten hans i West Ham går ut neste sommer, og en eventuell overgangssum blir neppe stor.

Slik er det ikke med lønna United vil gi Di Canio. Ifølge avisa skal 34-åringen få betaling i David Beckham-klasse, med ei årslønn på nesten 50 mill. i en toårskontrakt.

(Dagbladet.no)

<B>I SKUDDET:</B> Paolo Di Canio har ennå ikke fått noe nytt kontraktsforslag fra West Ham. Manchester United skal være interssert i den tidligere Lazio- og Milan-spissen.