- Tilbys 290 mill. for fire nye år

For å holde Jose Mourinho unna.

(Dagbladet.no): Med et knapt år igjen av kontrakten har det lenge vært spekulert i om midtbanestjerna Frank Lampard ville bli offer for manager Luis Felipe Scolaris sommer-rengjøring på Stamford Bridge.

Både Inter og Barcelona skal være svært lystne på å hente 29-åringen som minst må konkurrere med Essien, Makélélé, Ballack, Mikel og Deco om en plass på Chelsea-midtbanen neste sesong.

Nå ser det derimot ut til at Big Phil har gitt Roman Abramovitsj ordre om å åpne lommeboka.

Chelsea skal nå være klare til å gjøre Frank Lampard til Premier Leagues best betalte spiller, ifølge Daily Telegraph.

1, 4 mill. i uka

Lampard returnerer til trening på mandag etter å ha feriert på den italienske kysten, og på bordet ventes det å ligge klar en fireårskontrakt verd 73 millioner kroner i året.

Over fire år skulle det bli småpene 292 millioner kroner.

Det betyr at Lampard vil tjene 100 000 kroner mer i uka enn Terry, Ballack og Sjevtsjenko - trioen som i dag utgjør de største postene på debet-sida i Roman Abramovitsj budsjett.

TILBYS SUPERLØNN: Chelsea skal være villige til å tilby Frank Lampard 290 millioner kroner for å binde seg til Chelsea for fire nye år. Her scorer midtbanespilleren i Champions League-finalen mot Manchester United. Foto: Darren Staples/REUTERS
TILBYS SUPERLØNN: Chelsea skal være villige til å tilby Frank Lampard 290 millioner kroner for å binde seg til Chelsea for fire nye år. Her scorer midtbanespilleren i Champions League-finalen mot Manchester United. Foto: Darren Staples/REUTERS Vis mer

Mourinho er 100 prosent sikker

I Milano har manager José Mourinho imidlertid langt fra gitt opp å gjenforenes med sin gamle elev.

Inter-ledelsen skal ifølge The Guardian være trygge på at de kan lokke Lampard til San Siro etter at Deco ble Chelseas andre sommerkjøp.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manager José Mourinho regner derimot med å måtte vente til Lampard blir Bosman-spiller neste sommer.

- Chelsea vil ikke selge nå, men jeg er 100 prosent sikker på at han spiller her i Inter i 2009/2010 sesongen, sier Mourinho ifølge BBC.

- Tilbys 290 mill. for fire nye år
<B>GJENFORENING:</B> Inter-manager Jos Mourinho er 100 prosent sikker på at han vil jobbe med Lampard igjen, men frykter han må vente til neste sommer.