- Tilbys 290 mill. for fire nye år

For å holde Jose Mourinho unna.

(Dagbladet.no): Med et knapt år igjen av kontrakten har det lenge vært spekulert i om midtbanestjerna Frank Lampard ville bli offer for manager Luis Felipe Scolaris sommer-rengjøring på Stamford Bridge.

Både Inter og Barcelona skal være svært lystne på å hente 29-åringen som minst må konkurrere med Essien, Makélélé, Ballack, Mikel og Deco om en plass på Chelsea-midtbanen neste sesong.

Nå ser det derimot ut til at Big Phil har gitt Roman Abramovitsj ordre om å åpne lommeboka.

Chelsea skal nå være klare til å gjøre Frank Lampard til Premier Leagues best betalte spiller, ifølge Daily Telegraph.

1, 4 mill. i uka

Lampard returnerer til trening på mandag etter å ha feriert på den italienske kysten, og på bordet ventes det å ligge klar en fireårskontrakt verd 73 millioner kroner i året.

Over fire år skulle det bli småpene 292 millioner kroner.

Det betyr at Lampard vil tjene 100 000 kroner mer i uka enn Terry, Ballack og Sjevtsjenko - trioen som i dag utgjør de største postene på debet-sida i Roman Abramovitsj budsjett.

TILBYS SUPERLØNN: Chelsea skal være villige til å tilby Frank Lampard 290 millioner kroner for å binde seg til Chelsea for fire nye år. Her scorer midtbanespilleren i Champions League-finalen mot Manchester United. Foto: Darren Staples/REUTERS
TILBYS SUPERLØNN: Chelsea skal være villige til å tilby Frank Lampard 290 millioner kroner for å binde seg til Chelsea for fire nye år. Her scorer midtbanespilleren i Champions League-finalen mot Manchester United. Foto: Darren Staples/REUTERS Vis mer

Mourinho er 100 prosent sikker

I Milano har manager José Mourinho imidlertid langt fra gitt opp å gjenforenes med sin gamle elev.

Inter-ledelsen skal ifølge The Guardian være trygge på at de kan lokke Lampard til San Siro etter at Deco ble Chelseas andre sommerkjøp.

Manager José Mourinho regner derimot med å måtte vente til Lampard blir Bosman-spiller neste sommer.

- Chelsea vil ikke selge nå, men jeg er 100 prosent sikker på at han spiller her i Inter i 2009/2010 sesongen, sier Mourinho ifølge BBC.

- Tilbys 290 mill. for fire nye år
<B>GJENFORENING:</B> Inter-manager Jos Mourinho er 100 prosent sikker på at han vil jobbe med Lampard igjen, men frykter han må vente til neste sommer.