Tilbys livstidskontrakt i Lyn

Lyns sportsdirektør Morgan Andersen tilbyr stortalentet Tomasz Sokolowski fast ansettelse i klubben. 18-åringen blir den første spilleren i Norge med livstidskontrakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sindre Halkjelsvik

Tomasz Sokolowski har imponert i årets Tippeliga. Det har ført til treningsopphold i Manchester City for den lovende unggutten. Den nåværende treårskontrakten hans med Lyn varer én sesong til, men Sokolowski vil forlenge allerede nå. Og det til gagns.

- Jeg gikk sjøl til Lyn og foreslo en fast ansettelse. Morgan Andersen ble overrasket, men er veldig positiv til dette. Jeg får et konkret tilbud i morgen, sier Sokolowski til Dagbladet.

Han ser bare fordeler med dette.

- Jeg vil slippe den Bosman-greia, og håper dette blir framtida også for andre unge spillere. Jeg vil gi et signal, og ønsker å være et forbilde, sier Sokolowski.

Alle skal tjene

Morgan Andersen bekrefter at tilbudet er på vei.

- Hans innstilling er å være i Lyn, og etter hans eget ønske tilbyr vi ham fast ansettelse, sier Andersen til Dagbladet.

Skulle det bli aktuelt med profftilbud en gang i framtida, er Lyns visjon at alle parter skal tjene på det. Ved et eventuelt salg får Lyn overgangssummen, Sokolowski får permisjon fra jobben i Lyn, og er fortsatt sikret fast jobb i klubben når proffkarrieren er over.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer