Tilgir «motbydelig» målfeirer

Fikk personlig brev av Norris.

(Dagbladet.no): David Norris fikk bot og fordømmelse i går da han ble stemplet som motbydelig etter å ha hedret sin fengslede venn med målfeiringen mot Blackpool.

Norris la armene i kryss i en såkalt håndjernsfeiring som en støtte til kameraten Luke McCormick som drepte to gutter på åtte og ti år da han fyllekjørte.

Moren til guttene krevde i går at klubben til Norris, Ipswich Town, utestengte spilleren, men klubben endte opp med å bøtelegge ham. Samtidig donerte klubben tilsvarende beløp til en veldedig organisasjon.

Norris fortalte i en pressemelding i går at han beklaget at feiringen ble tolket dithen at han støttet det kameraten hadde gjort, og Norris har selv skrevet et personlig brev til mamma Amanda Peak.

- Jeg er veldig glad for brevet og beklagelsen hans, sier Peak til The Daily Mail.

- Jeg tilgir ham. Det han gjorde var uakseptabelt. Han burde tenkt på hvordan han skulle feire målet og valgt å gjøre det på en annen måte.

TILGITT AV MOR, BØTELAGT AV IPSWICH: Og David Norris har ennå ikke fått straffen fra det engelske fotballforbundet etter målfeiringen som ble stemplet som motbydelig i engelske aviser. Faksimile: The Sun
TILGITT AV MOR, BØTELAGT AV IPSWICH: Og David Norris har ennå ikke fått straffen fra det engelske fotballforbundet etter målfeiringen som ble stemplet som motbydelig i engelske aviser. Faksimile: The Sun Vis mer
Tilgir «motbydelig» målfeirer