DÅRLIGE TAPERE: Noen amerikanerne er langt nede etter tapet for Sverige i OL. Nå reagerer noen av dem på en spesiell måte. Foto: AFP PHOTO / EVARISTO SA / NTB Scanpix
DÅRLIGE TAPERE: Noen amerikanerne er langt nede etter tapet for Sverige i OL. Nå reagerer noen av dem på en spesiell måte. Foto: AFP PHOTO / EVARISTO SA / NTB ScanpixVis mer

Tilhengere langt nede etter tap. Nå vil de boikotte svenske produkter

 Flere fotballtilhengere går så langt at de oppfordrer til en boikott av svenske selskaper som IKEA og H&M i USA.

Noen amerikanerne er langt nede etter tapet for Sverige i OL. Flere fotballtilhengere går så langt at de oppfordrer til en boikott av svenske selskaper som IKEA og H&M i USA.

Det skriver nettstedet Nordic Business Insider, ifølge Expressen.

De svenske jentene slo ut USA på straffer og USAs målvakt, kontroversielle Hope Solo, mente at svenskene ikke fortjente å gå videre.

Det er på Twitter at flere amerikanere har ytret seg. Ishockeyjournalisten Greg Wyshynski oppfordrer på sin Twitter-konto: «Sett i gang IKEA-boikotten om tre, fire ...».

Buzzfeed-journalisten Hayes Brown foretrekker å ta ut sin frustrasjon på det svenske kjøkken: «Jeg slenger mine svenske kjøttboller i søpla, på symbolsk hvis», skriver han.

Nordic Business Insider legger til at boikotten også burde omfatte svenske personer som Alicia Vikander, Alexander Skarsgård, Max Martins poplåter og Absolut Vodka.

(NTB)