Tilskuer omkom etter fall fra tribunen

Livet til 20-åringen sto ikke til å redde.

DØDSULYKKE: I natt skjedde den andre dødsulykken etter fall ved Turner Field på fem år. Politiet ved enda ikke hva som var årsaken til fallet. Foto: Scott Cunningham/Getty Images/AFP
DØDSULYKKE: I natt skjedde den andre dødsulykken etter fall ved Turner Field på fem år. Politiet ved enda ikke hva som var årsaken til fallet. Foto: Scott Cunningham/Getty Images/AFPVis mer

(Dagbladet): En mann falt omlag 20 meter ned på en betongplatform og omkom før nattens kamp mellom Atlanta Braves og Philadelphia Phillies.

I følge USA Today ble mannen umiddelbart fraktet fra Turner Field til sykehuset, men livet hans sto ikke til å redde.

Det lokale politiet kom med følgende beskjed i etterkant av ulykken.

- I går kveld fikk vi melding om en mann som hadde falt ned fra det øvre nivået på Turner Field. Mannen ble transportert til Atlanta Medical Centre hvor han senere omkom som en følge av skadene. For øyeblikket har vi ingenting som tyder på at det er noe mistenkelig knyttet til dødsfallet.

Ikke forfulgt Matthew Cox, en student som var til stede på stadion, sier til USA Today at han fikk høre at mannen hadde klatret over rekkverket.

Det gikk også rykter i etterkant av ulykken om at mannen hadde vært på rømmen fra sikkerhetsvaktene ved anlegget. Det avkrefter politiet.

- Det stemmer ganske enkelt ikke at mannen ble forfulgt, sa Paul Guerrucci ved Atlanta-politiet.

Ikke første gang Dette er ikke første gang en slik ulykke får et fatalt utfall. I august i fjor omkom 20 år gamle Isaac Grubb etter å ha falt over et rekkverk i Georgia Dome under en amerikansk fotballkamp.

Det er heller ikke første gangen Turner Field opplever en dødsulykke. I mai 2008 omkom en 25 år gammel mann av skadene han pådro seg etter å ha falt ned en trapp under en kamp mot New York Mets.

Politiet sa at alkohol var en faktor i begge episodene, men vil enda ikke konkludere med hva som var årsaken til nattens ulykke.