Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tilskuer påkjørt under Tour de France

Sendt til sykehus med bruddskader.

PÅKJØRT: En tilskuer skal ha blitt påkjørt av en sponsorbil som kjørte gjennom dagens løype. Foto: AFP PHOTO / BELGA / KRISTOF VAN ACCOM / NTB scanpix
PÅKJØRT: En tilskuer skal ha blitt påkjørt av en sponsorbil som kjørte gjennom dagens løype. Foto: AFP PHOTO / BELGA / KRISTOF VAN ACCOM / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): En Tour de France-tilskuer skal ha blitt påkjørt av en sponsorbil, og har pådratt seg en eller flere benbrudd i det ene beinet. Det melder nyhetsbyrået AP.

Ulykken inntraff rundt syv mil inn i dagens tredje etappe av sykkelrittet, mellom Orchies og Boulogne-Sur-Mer. Tilskueren ble påkjørt av en reklamebil som får kjøre gjennom etappen en time før syklistene.

Tilskueren skal ha blitt kjørt rett til sykehus etter ulykken, og det skal ikke være snakk om livstruende skader. Føreren av bilen skal ha kommet uskadet fra ulykken, men var i sjokk etter uhellet.

I 2000 ble en gutt drept da han ble påkjørt av en sponsorbil, og det samme skjedde i 2002. De som organiserer Tour de France tok da affære ved å redusere antall biler i løypa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media