Tilskuer stormet banen og løp mot Zlatan

Zlatan: Han skrek «brorsan» eller noe slik.

LØP BORT TIL ZLATAN: Zlatan Ibrahimovic fikk besøk av nok en tilskuer under fotballkampen mellom PSG og Hammarby. Foto: AFP PHOTO / SCANPIX SWEDEN/ CHRISTINE OLSSON/NTB Scanpix
LØP BORT TIL ZLATAN: Zlatan Ibrahimovic fikk besøk av nok en tilskuer under fotballkampen mellom PSG og Hammarby. Foto: AFP PHOTO / SCANPIX SWEDEN/ CHRISTINE OLSSON/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): 3. juni tok tre tilskuere seg inn på banen i kampen mellom Sverige og Makedonia i et forsøk på å ta på Zlatan Ibrahimovic. En av de tre, en 16 år gammel gutt, fikk nylig sin straff - et halvt års utestengelse fra samtlige store fotballkamper i Sverige.

I dag møtte det franske stjernegalleriet Paris Saint Germain svenske Hammarby, og da skjedde det igjen. En tilskuer løp inn på banen for å få kontakt med Zlatan Ibrahimovic, det melder svenske Expressen.

- Jeg så han mot slutten. Jeg snakket med en annen spiller og etterpå så jeg at noen kom inn. Hva var det han sa? Han skrek «brorsan» eller noe slik. Han så ikke farlig ut så det var ikke noe problem, sier Zlatan selv etter kampen.

Det var i det dommeren blåste i fløyta ved halvtid at en person stormet banen. Han nådde frem til Zlatan, som dyttet mannen i brystet og ristet på hodet over hendelsen. Etterpå ble han fjernet av amerikanske fotballspillere som var innleid som vakter.

Tragisk episode - Vi vet godt at det er en del innen idretten som syns dette er interessant. Det virker ikke som personen hadde med seg noe våpen eller noe slik, men det er nok en tragisk episode for arenaene, sier sikekrhetssjefen på Stockholm Globe Arena, Michael Englund til avisa.

Ytterligere en person til ble pågrepet, etter misstanke om at han også skulle storme banen. Han satt ved siden av personen som stormet banen.

Svenske fotballarenaer har vært et yndet sted å bruke for tilskuere som vil inn på gresset. 26. mai marsjerte rundt hundre Göteborg-supportere inn på banen mot Djurgård-supportere, og kastet brennende bengalske lys mot rivalene. Djurgårdfansen ble stoppet i siste liten, noe som hindret enn publikumskandale.