Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tilskuere «skrek i sjokk»

Boksekampen mellom Ruann Visser og Tian Fick var over før den hadde begynt. Grunnen er bisarr.

HER GÅR DET GALT: Tungvektskampen mellom Ruann Visser og Tian Fick fikk et totalt uventet utfall... Vis mer

Den sørafrikanske boksemesteren Ruann Visser opplevde et mareritt da han skulle i ringen mot Tian Fick i Cape Town mandag.

Duellen var heftig markedsført i Sør-Afrika, og ble promotert som en av de største kampene i landet på lang, lang tid, skriver News.com.

Dramatisk fall

Men de i salen som hadde ordnet billetter måtte gå slukøret hjem, for moroa var over før oppgjøret egentlig hadde begynt.

Visser, som er 2,07 på strømpelesten og veier 130 kilo, skulle bare løpe en liten runde i ringen, men det endte med en katastrofe.

Etter litt lett jogg, noen slag i lufta og litt showing inne i ringen, skulle han bare lene seg raskt inn mot tauet. Det gikk veldig bra på det første forsøket, og han danset videre i ringen før han gikk for et nytt møte med tauet.

Da gikk alt galt.

For plutselig ga tauet etter, og i stedet for å bli skutt ut igjen i ringen falt han i bakken med ryggen først.

News.com skriver at tilskuere «skrek i sjokk» da det skjedde.

Stoppet kampen

Visser, som har 17 knockouts på 19 kamper, måtte innse at han hadde gitt seg selv en knockout før moroa hadde startet denne kvelden.

29-åringen ble sjekket på stedet av doktoren og det ble raskt klart at han ikke kunne gå kampen mot Fick.

Det er fortsatt uklart hvor alvorlig fallet var. Det er ikke satt opp noen ny dato for kampen.

Visser forsøkte seg i en rekke kampsporter i oppveksten, men satset på rugby til en skade ødela da han var 21 år gammel. Året etter startet satsingen på boksing.

- Jeg har som mål å bli en av de beste i verden, men akkurat nå har jeg fokus på de neste oppgjørene, uttalte han tidligere i år.