GUL RØYK: Flere Ullevaal-tilskuere følte seg dårlige etter at Lillestrøm-supporterne brukte røykbomber i mandagens kamp mot Vålerenga. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
GUL RØYK: Flere Ullevaal-tilskuere følte seg dårlige etter at Lillestrøm-supporterne brukte røykbomber i mandagens kamp mot Vålerenga. Foto: John Terje Pedersen / DagbladetVis mer

Tilskuere søkte helsehjelp etter at Ullevaal ble røyklagt

Røykbomber.

Flere Ullevaal-tilskuere følte seg dårlige etter at Lillestrøm-supporterne brukte røykbomber i mandagens kamp mot Vålerenga.

VG skriver tirsdag at Per Olav Kormeset, leder på Giftinformasjonen/Folkehelseinstituttet, har registrert sju henvendelser som følge av røyken.

- Vi registrerer at det er meldt om generelle symptomer slik man ser med irriterende gasser som luftveissymptomer, hodepine og kvalme, men for å vite hvilke stoffer tilskuerne har vært eksponert for må vi vite hvilke produkter som har vært i bruk. Det vet vi ikke, sier avdelingsdirektør Per Olav Kormeset til VG.

Vålerenga-ledelsen synes hele saken er uheldig.

- Dette er dessverre resultatet av at folk ikke tenker lenger på andre enn seg selv. Slik er det ofte når hendelser som dette skjer. Man tenker ikke på at andre i nærheten kan bli skadd, sier arrangementssjef i Vålerenga, Anita Alexandersen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram