Tilskuere søkte helsehjelp etter at Ullevaal ble røyklagt

Røykbomber.

GUL RØYK: Flere Ullevaal-tilskuere følte seg dårlige etter at Lillestrøm-supporterne brukte røykbomber i mandagens kamp mot Vålerenga. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
GUL RØYK: Flere Ullevaal-tilskuere følte seg dårlige etter at Lillestrøm-supporterne brukte røykbomber i mandagens kamp mot Vålerenga. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Flere Ullevaal-tilskuere følte seg dårlige etter at Lillestrøm-supporterne brukte røykbomber i mandagens kamp mot Vålerenga.

VG skriver tirsdag at Per Olav Kormeset, leder på Giftinformasjonen/Folkehelseinstituttet, har registrert sju henvendelser som følge av røyken.

- Vi registrerer at det er meldt om generelle symptomer slik man ser med irriterende gasser som luftveissymptomer, hodepine og kvalme, men for å vite hvilke stoffer tilskuerne har vært eksponert for må vi vite hvilke produkter som har vært i bruk. Det vet vi ikke, sier avdelingsdirektør Per Olav Kormeset til VG.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Vålerenga-ledelsen synes hele saken er uheldig.

- Dette er dessverre resultatet av at folk ikke tenker lenger på andre enn seg selv. Slik er det ofte når hendelser som dette skjer. Man tenker ikke på at andre i nærheten kan bli skadd, sier arrangementssjef i Vålerenga, Anita Alexandersen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer