Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tilskuertrøbbel i baseballdrama

Opprørspoliti rykket inn på Yankee Stadium for å tøyle publikum i sjette akt av baseballdramaet mellom New York Yankees og Boston Red Sox tirsdag.

Hjemmepublikum kastet ølflasker og andre gjenstander inn på banen etter at dommerne endret to avgjørelser i gjestenes favør da Red Sox tok sin tredje strake seier og utlignet til 3-3 i best av sju semifinalekamper.

TV-repriser viste at dommerne gjorde rett både da de godkjente Mark Bellhorns trepoengs home run i 4. omgang og da de dømte Yankees-superstjernen Alex Rodriguez ut i nest siste omgang.

Rodriguez, som er verdens høyest gasjerte lagidrettsutøver, slo ballen ut av kaster Bronson Arroyos hånd på vei mot første base. Da dommerne dømte ham ut, begynte det å regne farlige gjenstander over dem og spillerne.

Politiet gjenopprettet orden, og Red Sox dro i land 4-2-seieren som gir dem sjansen til å bli første lag noensinne som vinner en sluttspillduell etter å ha tapt de tre første kampene.

Kasteren Curt Schilling leverte sju strålende omganger selv om han har store smerter på grunn av en avrevet sene i ankelen. Bellhorn reiste seg etter svak innsats med balltreet i de fem første kampene, og de to ble dagens menn for et Boston-lag som har historie i blikket.

Erkerivalen Yankees jakter på sin 27. tittel, mens Bostons forrige World Series-tittel kom i 1918. (®NTB)

<B>OPPRØRSPOLITI INN:</B> Kaos på kampen i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media