Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tilstanden alvorlig, men stabil for Poiree

Innlagt på sykehus med ryggskader etter ulykke med terrengkjøretøy.

SKADET I ATV-ULYKKE: Raphael Poiree var mandag involvert i en ATV-ulykke. Franskmannens mor opplyser at sønnen har pådratt seg alvorlige ryggskader. Her er han sammen med kona Liv Grete i Holmenkollen i 2007.Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
SKADET I ATV-ULYKKE: Raphael Poiree var mandag involvert i en ATV-ulykke. Franskmannens mor opplyser at sønnen har pådratt seg alvorlige ryggskader. Her er han sammen med kona Liv Grete i Holmenkollen i 2007.Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Den tidligere skiskytterstjernen Raphael Poireevar mandag involvert i en ATV-ulykke i Hordaland. Han skal ha pådratt seg alvorlige ryggskader.

35-åringen, som er landslagstrener for de norske juniorkvinnene, veltet da han var ute og kjørte med en firhjuling, såkalt ATV, i Eikelandsosen i Hordaland.
Årsaken til, eller omstendighetene rundt ulykken er ikke kjent.

Han ble innlagt på Haukeland sykehus i Bergen, der han ifølge idrettsjef Per-Arne Botnan i skiskytterforbundet allerede har blitt operert en gang og etter planen skal opereres igjen i dag.

- Vi kan bekreftet at det er Raphael Poiree som ligger hos oss. Han har vært involvert i en trafikkulykke i Fusa 28. desember. Tilstanden er betegnet som alvorlig, men stabil, sier kommunikasjonsrådgiver universitetssjukehus ved Haukeland Anette Hellstrøm til Dagbladet.

Poirees svoger og trenerkollega Egil Gjelland er i tett kontakt med franskmannen og hans kone Liv Grete Skjelbreid Poiree.

Han ønsker ikke å kommentere saken for Dagbladet utover at det kommer til å bli sendt ut en pressemelding fra Haukeland.

Moren til Poiree opplyser imidlertid overfor nyhetsbyrået AFP at sønnen har pådratt seg alvorlige ryggskader, og at familien avventer utfallet av operasjonen.

- Han skal opereres i dag, og vi må vente på det for å få mer informasjon, sier hans mor til det franske nyhetsbyrået AFP.

Skiskytteren gikk inn til 44 verdenscupseirer med børsa på ryggen. Fire ganger vant han verdenscupen sammenlagt. I tillegg tok han ett OL-sølv og to bronsemedaljer.

Sammen med Liv Grete Skjelbreid Poiree har han tre døtre, Emma (6), Anna (2) og Lena (1).

(Dagbladet.no/NTB)