Tilstanden stabil for Antonsen etter ulykke på Momarken

Kona til den kjente travkusken og hesteeieren Gøran Antonsen sier tilstanden hans er stabil etter ulykken på Momarken travbane tirsdag kveld, melder Trav365.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Både Gøran Antonsen og Adrian Solberg Akselsen ble skadd etter det som betegnes som en alvorlig styrt på Momarken tirsdag kveld, melder Trav365.

Tre ambulanser ankom ulykkesstedet, men etter en vurdering ble Antonsen fraktet til Ullevål sykehus i luftambulanse. Han skal ha vært ved bevissthet.

Uklart skadeomfang

I 23.30-tiden tirsdag opplyste hans kone Elin til nettstedet at legene fremdeles jobbet med å utrede skadeomfanget.

- Han er ved bevissthet og stabil, sier hun til Trav365.no.

Ifølge Trav365 skal Adrian Solberg Akselsen være lettere skadd og ble kjørt til legevakt i ambulanse.

Snublet på oppløpet

Årsaken til ulykken var ifølge travnettstedet at hesten New Fighter, kjørt av Adrian Solberg Akselsen, snublet på oppløpet. Antonsen satt bak Pastor Royal, som lå i rygg på New Fighter, og han kjørte inn i New Fighter, ble kastet ut av sulkyen og landet på indre bane.

- Det var en hest som stupte, og en annen hest stupte over den igjen. Kuskene ble skadd, men det ser ut til å ha gått bra med hestene, sier sportsassistent Inger Lund på Momarken til Nettavisen.

I fallet skal Antonsen også ha blitt delvis påkjørt av en annen ekvipasje. Pastor Royal slapp fra hendelsen uten skader.

Gøran Antonsen er kjent som eier, trener og kusk til stjernetraveren Lionel.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer