TILSTANDEN STABIL: Branns Carl-Erik Torp ble fraktet til sykehus med luftambulanse etter eliteseriekampen mellom Sogndal og Brann på Fosshaugane Campus i Sogndal. Foto: Tor Yttri / Scanpix
TILSTANDEN STABIL: Branns Carl-Erik Torp ble fraktet til sykehus med luftambulanse etter eliteseriekampen mellom Sogndal og Brann på Fosshaugane Campus i Sogndal. Foto: Tor Yttri / ScanpixVis mer

Tilstanden stabil for Carl-Erik Torp

Brann-spillerens tilstand er «fortsatt stabil og våken, og undersøkes videre», ifølge Haukeland sykehus.

Carl-Erik Torp (27) undersøkes mandag på Haukeland universitetssjukehus etter hjertestansen søndag.

Torp gikk bevisstløs i bakken etter hjertestans i søndagens bortekamp mot Sogndal. Midtbanespilleren ble etter kampen sendt til sykehus med luftambulanse.

- Det er vanskelig å si hvor lenge han var borte, men vi fikk hjertet i gang igjen med en hjertestarter som vi brukte på vei ut av banen og i garderoben, sa Brann-lege Atle Kjellsen til NRK.

Den eneste Brann-spilleren som uttalte seg etter kampen var Lars Grorud. Han var naturlig nok svært nedstemt.

- Det var kjempeekkelt. Det er ikke så viktig at vi tapte denne kampen, for å si det slik. Jeg snudde meg og så at han lå der. Jeg vet ikke hva som skjedde før han falt. Det eneste jeg tenker på nå er «Calle», sa Grorud til Bergens Tidende.

Sogndal vant kampen 1-0, uten at noen brydde seg nevneverdig over resultatet etter dramaet som utspilte seg på gresset da Torp plutselig falt om.

(NTB)