Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tilstanden til Pål Strand er uendret

Legene skal ha uttrykt håp om at han kan våkne i helga.

STABIL TILSTAND: Pål Strand ligger fortsatt på intensivavdelingen etter hjertestansen på Raufoss-trening tirsdag. Her i spill for LSK i 2007.Foto: TERJE BENDIKSBY / NTB SCANPIX
STABIL TILSTAND: Pål Strand ligger fortsatt på intensivavdelingen etter hjertestansen på Raufoss-trening tirsdag. Her i spill for LSK i 2007.Foto: TERJE BENDIKSBY / NTB SCANPIX Vis mer

Fotballspilleren Pål Strands tilstand var i dag fortsatt stabil etter hjertestansen tre dager tidligere.

36-åringen behandles ved Oslo universitetssykehus etter at han tirsdag kollapset og fikk hjertestans under trening. På sykehuset har den tidligere Lillestrøm-profilen familie og venner rundt seg. Strand ligger på intensivavdelingen.

Legene skal ha uttrykt et håp om at Strand kan komme til å våkne i løpet av helgen.

- De kunne ikke si noe om hva slags form han kan være i når han eventuelt våkner. Det ville de ikke spekulere i, sier Raufoss-trener Espen Haug til oa.no.

Strand spiller for Raufoss i 2. divisjon. I 2010 ble han undersøkt for urytmiske hjerteslag, men klarert av legene. Strand fikk to A-landskamper i 2001. Han har fire døtre og er sønn av tidligere Raufoss-trener Tom Strand.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media