Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tine scoret mål nummer 1000 i comebacket

Nå vil hun til VM.

JAKTER PÅ VM-PLASS: Det passer bra å score ni mål mot Våg når du jakter på en VM-plass. Tine Rustad Kristiansen rundet samtidig 1000 mål i Larvik-drakta. Foto: Ken Thomas Topel/Larvik HK
JAKTER PÅ VM-PLASS: Det passer bra å score ni mål mot Våg når du jakter på en VM-plass. Tine Rustad Kristiansen rundet samtidig 1000 mål i Larvik-drakta. Foto: Ken Thomas Topel/Larvik HK Vis mer

|||(Dagbladet.no) Våg - Larvik 18-31. Serieleder Larvik hadde som forventet ingen problemer borte mot Våg. Vestfoldingene avgjorde alt i løpet av førsteomgangen, og ledet hele 20-5 til pause.

Etter hvilen tok LHK det litt mer piano, og Karl Erik Bøhn hvite også flere av de rutinerte spillerne.

Tine Rustad Kristiansen - som er tilbake etter skulderskaden - viste at hun er sulten på en VM-plass. Hun banket inn ni av Larvik-målene og rundet 1000 scoringer for LHK.

Vil til Kina
- Jeg skal gjøre alt jeg kan for å få en plass og bruke de kampene til å vise hva jeg står for. Jeg har veldig lyst på en tur til VM i Kina, sier Rustad Kristiansen til ØP Nett.

Før hun ble satt ut av skade etter fjerde serierunde, hadde faktisk bakspilleren spilt samtlige seriekamper for Larvik siden hun kom til klubben for sju år siden.

Det virker ikke som hun er satt spesielt mye tilbake av skadeoppholdet, men hun har gått glipp av viktige landskamper - for det er en tøff kamp om plassene i Thorir Hergeirssons første mesterskapstropp.

- Det var selvfølgelig en kjedelig periode å ikke kunne trene som vanlig eller spille kamper, men det måtte til og nå er det gjort og jeg føler meg klar, sier Tine.

Også Byåsen vant
Hergeirsson har trolig et par åpne plasser i troppen han skal presentere 3. november, og flere ferskinger har vist mye positivt i høstens landskamper. Hvem og hvor mange han tar med til Kina, vil også avhenge litt av om Kristine Lunde Borgersen blir klar. Rustad Kristiansen, som var med på EM-laget i fjor, viste uansett i kveld at hun vil være med i vurderingen.

Lag som ligger under stort til pause pleier å snakke om å vinne andreomgangen. Og denne gangen klarte faktisk Våg dette. De siste 30 minuttene vant de 13-11, men Larvik vant likevel hele 31-18.

Byåsen hadde ingen problemer borte mot Tertnes i kveld og de vant 31-17, men de er likevel ett poeng bak Larvik etter at de spilte uavgjort mot Storhamar for et par uker siden.

PS! I guttas eliteserie ble det registrert ny publikumsrekord i Bodø, da 2887 tilskuere møtte opp for å se hjemmeheltene. Landslagssjef Robert Hedin var også på plass, og Bodø slo ØIF Arendal 32-27. David Öbrink ble toppscorer med åtte mål.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling