Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tine vant tvillingkampen

Larvik slo Nordstrand, og Tine slo søsteren Kine.

Tine R. Kristiansen scoret fire ganger da serieleder Larvik slo Nordstrand 29-24 lørdag. Dermed vant hun den interne målduellen med tvillingsøster Kine som nettet tre for Nordstrand.

Med seieren har Larvik vunnet samtlige 11 seriekamper før eliteserien i håndball snur, og har fortsatt sjansen til å gå ubeseiret gjennom serien for fjerde sesong på rad. Nordstrand ligger på 4. plass, hele ni poeng bak serielederne.

Storspillet manglet i storkampen i Bergslihallen lørdag, men om utespillerne ikke var helt på topp briljerte lagenes to keepere. Vibeke Norli (Nordstrand) og Lene Rantala (Larvik) var tidvis i det umulige hjørnet.

- Spillemessig var dette en dårlig kamp, vi gjorde mye rart med ballen. Nordstrand ga oss skikkelig kamp, og finspillet vårt manglet, sa avtroppende Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad.

Med seieren legger Larvik en svært urolig uke bak seg. Denne uken ble det kjent at Gjekstad gir seg som hovedtrener etter sju sesonger.

- Det har vært mye bråk de siste dagene, men vi fikk vel en slags Rosenborg-effekt og vant kampen likevel, humret Gjekstad.

Heidi Flaatnes (Larvik) og Randi Gustad (Nordstrand) var ved siden av lagenes keepere banens fremste aktører.

Spilles søndag: Bjørnar - Tertnes, Gjerpen - Sola, NTG/Stabæk - Gjøvik og Vardal, Skjeberg - Selbu.

(©NTB)

TVILLINGKAMP: Kine Rustad Kristiansen (t.v.) og Nordstrand tapte for søster Tine og Larvik.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media