- Ting forandret seg i United

Roy Keane om bruddet.

(Dagbladet.no): I går ble Roy Keane presentert som Celtic-spiller. Samtidig benyttet han anledningen til å forklare hvorfor han og Manchester United etter 12 år plutselig skilte lag for snart en måned siden.

- Jeg presser meg hardt hver dag, og jeg presser lagkameratene hardt. Folk var fornøyde med det inntil et par måneder siden. Da endret ting seg plutselig, og du må komme deg videre, sier Keane ifølge The Guardian.

Fikk ikke spille i United

Uten å nevne United-manager Alex Ferguson forteller Keane at forholdet hans til klubben bare måtte ta slutt.

Keane røper at han var frisk fra fotskaden sin i november, men at han ikke fikk lov å teste seg i B-kamp.

- Jeg var klar for fire uker siden. Det var frustrerende for meg, siden jeg var klar til spill, sier Keane.

Keane gikk kraftig ut mot United-kompisene i et intervju med MUTV som aldri kom på lufta. Celtic-spillerne kan regne med liknende utblåsninger, dersom iren føler behov for det.

- Men det er ingenting å frykte. På tross av det som skrive så er jeg en lagspiller. Jeg liker å spille hardt, trene hardt og presse meg og folkene jeg jobber med. I disse moderne dager er visst det ikke ikke riktig lenger, sier Keane.

OVERRASKET: Roy Keane sier at han ville anklaget folk for galskap hvis de hadde sagt til ham at han skulle bli Celtic-spiller tidligere i høst. Foto: Scanpix/Reuters
OVERRASKET: Roy Keane sier at han ville anklaget folk for galskap hvis de hadde sagt til ham at han skulle bli Celtic-spiller tidligere i høst. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Snakket med Real

Keane røper at han seinest tirsdag var i kontakt med Real Madrid. Og at han snakket med alle klubbene som meldte sin interesse for 34-åringen.

- Det går ikke an å glede alle, det lærte jeg tidlig i karrieren. Jeg er ikke i tvil om at jeg har tatt den rette avgjørelsen, sier Keane.

Midtbanespilleren er spilleklar for Celtic over nyttår.

• Din kommentar:
Er Keanes behandling av lagkamerater og seg selv umoderne?

FORHOLDET SLUTT: Keane forteller at hans stil ikke var riktig lenger hos Alex Ferguson i United.