Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ting som var mer sannsynlig enn Leicester-gull: Elvis er i live. Nessie blir funnet. Kardashian stiller som presidentkandidat

Dersom vi skal tro bookmakerne..

SKAL IKKE SKJE: Denne gjengen har grunn til å juble dersom Leicester tar gullet denne sesongen. Med seier på Old Trafford denne helga er det edle metallet i boks. Foto: NTB Scanpix
SKAL IKKE SKJE: Denne gjengen har grunn til å juble dersom Leicester tar gullet denne sesongen. Med seier på Old Trafford denne helga er det edle metallet i boks. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et Leicester-gull denne sesongen vil sannsynligvis være tidenes fotballsjokk. Før inneværende Premier League-sesong fikk du opp mot 5000 i odds på at revene skulle gå helt til topps i den engelske toppdivisjonen.

Med én seier på de tre siste ligakampene er sensasjonslaget sikret seriemesterskapet.

Bookmakere rundt omkring i verden har aldri tapt så mye på et Premier League-gull som hvis Leicester stikker av med tittelen, skriver NTB.

Noen bookmakere har allerede betalt ut til kunder som satset penger på Leicester, uavhengig av hvordan det går i innspurten. Blant annet satset en mann fra Guildford 75 pund på Leicester-gull til 1500 i odds, noe som utbetale rundt 1,2 millioner kroner i gevinst.

Ombestemte seg Men det er noen der ute som cashet ut litt for tidlig.

En person satset 50 pence (rundt fire kroner) på ligagull til Leicester før sesongen, skriver The Telegraph. Mannen kunne ganget pengene med 5000, som var oddsen.

Leicester vant den aller første seriekampen 4-2 over Sunderland. Personen som satset 50 pence kan ikke ha vært videre imponert over forestillingen, for han eller hun bestemte seg for å hente tilbake 45 pence etter én seriekamp - i stedet for å la veddemålet fortsette ut sesongen.

Så i stedet for en mulighet til å hente snaut 20 000 kroner ved sesongslutt, sitter personen igjen med i underkant av fire kroner. Det må svi godt nå, tre kamper før slutt.

For å vise hvor spinnvilt det er å få 5000 i odds på et veddemål:

Eddie Kirkland satset 100 pund på at sønnen Chris Kirkland (født i Leicester) en dag skulle spille på det engelske landslaget. Han fikk bare 100 i odds på det som må sies å være et ganske usannsynlig veddemål, som likevel gikk inn ti år seinere da Kirkland debuterte mot Hellas.

Ting som gir lavere odds Skuespiller Tom Hanks hevdet på sin side nylig at han satset 100 pund på Leicester før sesongstart.

- Kanskje jeg gjorde det, kanskje jeg ikke gjorde det, sa en hemmelighetsfull Hanks, ifølge The Guardian.

Oddsen på at det var en spøk fra 59-åringens side er lav.

BBC har uansett laget en morsom liste med ting som har eller har hatt lavere odds enn Leicester-gull hos forskjellige bookmakere.

Her er et lite utdrag:

• I august fikk du 2500 i odds på at Piers Morgan ble den nye Arsenal-manageren.

• I fjor fikk du få 500 i odds på at «Loch Ness-monsteret» endelig ville bli funnet.

• Dersom du tror at Kim Kardashian blir presidentkandidat i USA ved neste valg i 2020, får du 2000 i odds på dette.

• Mange er overbevist om at Elvis fortsatt er i live. 2000 ganger pengene får du dersom du satser på dette.

Dersom du vil sette penger på Leicester-gull nå, får du rundt 1,05 i odds.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!