Tippekortet til siktet Asker-spiller brukt på omstridte kamper

Har sagt i avhør at det var broren som brukte kortet.

BROREN SPILTE PÅ KAMPENE: Etter det Dagbladet får opplyst, har den siktede Asker-spilleren  i avhør sagt at det var broren som brukte spillekortet. Han har spilt på begge de to omstridte kampene. Illustrasjonsfoto: Benjamin A. Ward
BROREN SPILTE PÅ KAMPENE: Etter det Dagbladet får opplyst, har den siktede Asker-spilleren i avhør sagt at det var broren som brukte spillekortet. Han har spilt på begge de to omstridte kampene. Illustrasjonsfoto: Benjamin A. Ward Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Norsk Tipping-spillekortet til den siktede Asker-spilleren skal ha blitt brukt for å tippe på de omstridte kampene i fotballskandalen.

Spilleren sier det var broren som brukte kortet. Tre spillere fra Follo og én spiller fra Asker er siktet av politiet i kampfiksingsaken. Alle nekter straffskyld. Politiet etterforsker om de siktede kan ha tippet på oddsen på egne kamper.

Etter det Dagbladet får opplyst, skal  tippekortet til den siktede Asker-spilleren ha blitt brukt i de omstridte kampene; Østsiden-Follo (4-3) og Frigg-Asker (7-1). 

Etter det Dagbladet får opplyst, har den siktede Asker-spilleren i avhør sagt at det var broren som brukte spillekortet.

Gamblet på Østsiden Han hevder at i oppgjøret mellom Asker-Frigg skal broren ha tippet på Asker-seier.

Kampen endte 1-7. I den andre kampen ledet Follo 3-0 mot Østsiden til det var spilt 64 minutter. Da reduserte Østsiden til 1-3, og østfoldingene greide å snu til 4-3-seier.

Her skal broren ha tippet på Østsiden-seier.

Dagbladet kjenner til at den siktede og broren skal ha delt tippekort hos Norsk Tipping, men det er den siktede som står som eier av tippekortet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer